Secţiile de terapie intensivă din Marea Britanie se umplu din nou cu bolnavi de Covid, de data aceasta mai tineri şi nevaccinaţi

J.P.
Internaţional / 14 iulie 2021

Secţiile de terapie intensivă din Marea Britanie se umplu din nou cu bolnavi de Covid, de data aceasta mai tineri şi nevaccinaţi

Numărul internărilor Covid-19 la spitalele din Marea Britanie a crescut cu peste 50% în săptămâna încheiată pe 7 iulie, în special în rândul persoanelor sub 50 de ani care sunt mai puţin susceptibile de a fi complet vaccinate, cum ar fi femeile gravide şi pacienţii fără comorbidităţi, conform G4media.

Un model al evoluţiei pandemiei indică un vârf de 2000 de internări pe zi şi 200 de decese zilnice cu Covid în următoarele şase săptămâni.

Site-ul Telegraph & Argus de la Bradford din nordul Angliei relatează despre avertismentul lansat de dr. Leanne Cheyne, medic specialist în boli respiratorii la Bradford Royal Infirmary, care a distribuit duminică o fotografie cu pacientul ei, Matthew Keenan, care era conectat la o mască de oxigen pentru faţă completă în patul său de spital.

"Matthew a fost de acord ca eu să împărtăşesc povestea lui. El era un vaccinosceptic declarat până a luat Covid şi mi-a spus dacă ar putea întoarce timpul, ar face-o. Cei mai bolnavi pacienţi ai noştri sunt nevaccinaţi şi sub 40 de ani. Matthew se luptă pentru viaţa lui ... salvaţi-o pe a voastră", a spus dr Cheyne.

Keenan, în vârstă de 34 de ani, este tatăl unui copil locuieşte la Bierley. El a distribuit o imagine a testului său pozitiv de flux lateral Covid-19 pe pagina sa de Facebook pe 2 iulie.

Dr. Daniele Bryden, prodecanul Facultăţii de Terapie Intensivă din Londra, a declarat că pacienţii care ajung acum la terapie intensivă sunt mai tineri decât în ​​oricare dintre primele două valuri şi în mare parte fie nevaccinaţi, fie nu sunt total vaccinaţi.

"Văzând oameni aflaţi în terapie intensivă, care nu au reuşit să-şi aranjeze vaccinul sau au avut o singură doză şi nu au urmat a doua doză şi apoi au ajuns la terapie intensivă, este într-adevăr descurajant pentru că aţi putut face ceva despre asta, potenţial. " a declarat dr. Bryden cotidianului The Times.

Ratele de vaccinare în rândul tinerilor s-au redus, provocând îngrijorare cu privire la scăderea cererii. Unii oameni de ştiinţă solicită guvernului să ofere stimulente pentru vaccinare.

La ora actuală 87% din populaţia Regatului Unit ea primit prima doză de vaccin, în timp ce 66% sunt complet vaccinaţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. doamne ajuta!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb