ŞEFUL OMS:  "Lumea se află într-un moment critic al pandemiei de COVID-19"

G.B
Internaţional / 24 ianuarie 2022

Tedros Adhanom Ghebreyesus

Tedros Adhanom Ghebreyesus

Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) a solicitat astăzi statelor să colaboreze pentru a pune capăt fazei acute a pandemiei, spunând că acestea dispun în prezent de toate instrumentele disponibile pentru a face acest lucru, informează Reuters, citată de Agerpres.

''Pandemia de COVID-19 intră acum în al treilea an şi ne aflăm într-un moment critic'', a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus în cadrul unei conferinţe de presă, alături de ministrul german al Dezvoltării, Svenja Schulze.

''Trebuie să lucrăm împreună pentru a pune capăt fazei acute a acestei pandemii. Nu putem s-o lăsăm să treneze, oscilând între panică şi neglijenţă'', a spus directorul OMS.

Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat luni că Germania a devenit cel mai important contributor al agenţiei sanitare, fără a oferi mai multe detalii. Din punct de vedere istoric, dintre statele membre Statele Unite au adus cea mai mare contribuţie financiară la organizaţie.

La rândul său, Schulze a spus că principala prioritate a Germaniei, care a preluat preşedinţia G7, este aceea de a pune capăt pandemiei la nivel mondial şi a făcut apel la o ''vaccinare masiv accelerată, cu adevărat globală'' pentru îndeplinirea acestui deziderat.

Evenimentul de la Geneva dă startul unei săptămâni de şedinţe ale Comitetului Executiv al OMS în cadrul cărora urmează să fie discutate aspecte cheie privind viitorul agenţiei sanitare a ONU, inclusiv posibilitatea unui al doilea mandat pentru Tedros Adhanom Ghebreyesus şi o propunere pentru creşterea independenţei agenţiei din punct de vedere financiar.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Cum sa fie reales când sub președinția lui a apărut aceasta imensa tragedie, i-a favorizat pe chinezi și nu a aflat mai nimic despre apariția pandemiei! Sa fie un semn ca aceasta nenorocire va mai continua !

    1. “if you wa it by the river long enough, the bodies of your enemies will float by”

      asta a facut china cu gdp-urile multor tari in 2020... in timp ce ea era p plus (cel putin nominal caci in termeni real si ea era cazuta dar nu mai jos fata de victime) 

      s e m n a t c o m c r e t i ne 

    Ori este moment critic, ori este ultimul foc de paie (cum incerca sa ne convinga emisarul OMS Europe)..... hotarati-va odata.

    I-a favorizat pe chinezi care erau finantati de americani.Au fost legaturi stranse intre chinezi si americani in aceasta colaborare.

    1. “China is a sle eping lion. Let her sle ep, for when she wakes she will shake the world.” - Napoleon ... afirmatie facuta cu peste 200 de ani in urma.

      s e m n a t c o m e n tu ri c r e ti n e 

    vezi-ti de Tigray, mori de grija noastra si ai tai mor de foame. lasa ca ne descurcam cu raceala.

    1. vor sa zica ca: “tunurile financiare au fost date, este nevoie de sclavi la munca ca sa plateasca/regleze randamentele / ciordeala.”

      doar ca nu spune: raul tocmai incepe.. ca asuprire penteu omul de rand. 

      s e m n a t co m en t ru ri c re tine 

    politician nenorocit mincinos

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb