Selecţionerul Iordănescu, criticat fără menajamente

O.D.
Sport / 20 iunie 2023

Selecţionerul Iordănescu, criticat fără menajamente

Fostul căpitan al echipei naţionale Gheorghe Popescu a declarat, luni seară, că tricolorii au făcut două meciuri dezastruoase cu Kosovo şi Elveţia şi a fost critic la adresa selecţionerului Edward Iordănescu.

"Au fost două meciuri dezastruoase. Măi, Edi, tu nu ştii ce înseamnă echipa naţională? De ce vorbeşti de grup, de drumul cel bun. Nu ştie ce înseamnă echipa naţională. Nu drum, familie, rezultate..asta vrem... Nu ăsta e drumul cel bun, ieşi de pe el...e total greşit. Dacă nu poţi, ieşi de pe el, lasă pe alţii. Habar nu ai ce înseamnă echipa naţională. Ce valori a creat naţionala în ultimii ani? Valorile înseamnă rezultate, calificări, nu când îi cade mingea în cap lui Puşcaş şi facem 2-2", a spus Popescu la Prima TV.

Fostul mare atacant Viorel Moldovan consideră că Edi Iordănescu a greşit: "Nici dacă era un joc-şcoală nu vedeam diferenţă aşa mare. Cred că o echipă de club punea mai multe probleme Elveţiei. Nu ştiu de unde am obţinut acest egal. Selecţionerul nostru a fost depăşit, a greşit tactic, strategic. Nu poţi să abordezi un joc de asemenea manieră. Sunt total dezamăgit. Nu e un rezultat obţinut de el. A fost depăşit de realitate. A fost o prestaţie jalnică. Am avut şansă mare, am luat un punct, dar nu e meritul nostru...Poate nu am înţeles abordarea, poate nu mă pricep...". Foarte critic a fost şi un alt tricolor, Basarab Panduru.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. trebuia sa ramana la zidarie , cum a zis ta-su...

    Daca il lua si pe Burduja , postau zi de zi pe facebook realizari 

    1. Romanii,au rasuflat usurati si au dormit un pic mai bine dupa terminarea jocului dintre echipele de fotbal ale Elvetiei si Romaniei. La sfarsit,doi dintre membrii de baza ai echipei Romaniei,iau inveselit pe romani cu ABURELILE lor despre egalul obtinut de romania. Primul,a fost baiatul lui HAGI,care ar trebui sa urmeze cariera surorii sale si anume cea de actor de cineme.Cu fotbalul mai usor . A venit apoi COMICUL antrenor al reprezentativei baiatul altui tata celebru,adica IORDANESCU junior,care ia delectat pe romani cu niste ABERATII de am crezut ca este scolit de catre SUCA al lui nea MARIN. BRAVO echipei noastre,care a SPERIAT viitorii adversari cu inalta ei prestatie fotbalistica de ia facut pe ISRAELIENI si BELARUSI sa declare ca nu se vor mai prezenta la meciurile cu Romania,de teama sa nu incaseze o gramada de goluri. Cred ca daca o echipa de club romaneasca juca cu Elvetia,nu se facea de RAS asa cum s-a facut nationala noastra. IEDI,LA MAI MARE,sa ii pupi capul lui PUSCAS care cred ca il doare si acum de la mingea care i-a cazut in CAP. BAIETI,mergeti la BISERICA si multumitii lui dumnezeu ca a tinut cu voi.!

      iao și tu m-ai ușor, începe cu gramatica de șeptar.

      Edy, am pus 7-1 si MINIM cinci goluri elvetia. am avut incredere ca asa va fi dupa cum vad ca le gandesti.nu casigam la bursa nici in doi ani cat era sa fie aici. poate la urmatoarele pun neprezentare Israel si Belarus, cum bine a gandit 1.1

    nu avea ce cauta la nationala , nu a convins cu nimic , tata puiu....

    Jocul în sine a fost mizerabil iar faptul că Mihăilă a facut totusi o intindere musculara după doar 10 min de joc, in timp ce Luca Modric joaca 120 min titular la 37 de ani spune tot.

    Români bucurați-vă dar nu vă imbatati cu apă rece !

    Ianis si Alibec sunt două fosile! 

    Puneți prin tragere la sorti, din cadrul suporterilor, un antrenor.

    Mihaila a salvat onoarea nationalei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb