Selgros România deschide o platformă logistică pentru produse proaspete şi congelate

Miscellanea / 17 decembrie 2020

Selgros România deschide o platformă logistică pentru produse proaspete şi congelate

Selgros Cash & Carry România a deschis recent, în localitatea Chiajna, pe Centura Bucureşti, o platformă logistică de 10.000 mp, prin care îşi va aproviziona magazinele cu toate produsele care au nevoie de temperatură controlată la depozitare: legume, fructe, delicatese, lactate, mezeluri, peşte, produse congelate, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Robert Hellwagner, CEO Selgros România: "Asigurarea excelenţei operaţionale este esenţială nu doar pentru dezvoltarea afacerii şi eficientizarea proceselor, ci şi pentru satisfacţia clienţilor - cel mai important atribut şi standard de calitate în ceea ce ne priveşte. Ghidaţi de această viziune, dezvoltăm parteneriate valoroase şi durabile, care împărtăşesc valorile şi convingerile noastre. Noua platformă logistică este un efort ambiţios comun, care aduce maximum de beneficii consumatorilor şi, totodată, oferă sprijin industriei HoReCa şi producătorilor care nu au o reţea proprie de distribuţie la nivel naţional. Este, de fapt, o decizie pe care am luat-o pentru şi cu gândul la ei."

Selgros a ales platforma de depozitare la temperatură controlată ACT Cold Storage, dezvoltată în perioada 2003-2019 de Mega Company.

Marian Burlan, director general Mega Company: "Situat convenabil pe şoseaua de centură Bucureşti, la câteva sute de metri de principala autostradă a României - A1, ACT Cold Storage este cel mai mare depozit de temperatura controlata din România. Cu temperaturi între 0 ° C şi -24 ° C, acesta poate stoca întreaga gamă de produse de la peşte proaspăt până la îngheţată. Acestea sunt doar câteva dintre componentele şi caracteristicile pe care parcul nostru le oferă şi care au cântărit foarte mult în decizia de selecţie a celei mai bune locaţii de către Selgros."

Cele peste 50 de porţi de încărcare permit un acces facil, iar spaţiile de depozitare au o înălţime de 12 metri , fără coloane de susţinere la interior. Parcul logistic dispune de comunicaţii securizate la distanţă, permiţând verificarea în mod constant a integrităţii şi condiţiilor în care bunurile sunt stocate. 

Toate spaţiile de depozitare utilizează lichid de răcire ecologic şi biodegradabil. Spre deosebire de alte facilităţi, platforma recuperează căldura generată de echipamentele de răcire, pentru a încălzi substratul subteran. Datorită atenţiei acordate mediului, ACT Cold Storage nu generează amprentă de carbon, gradul de eficienţă energetică fiind foarte ridicat.

Pentru această tranzacţie, Selgros a fost consiliată de compania de consultanţă imobiliară JLL care a ajuns astfel la aproximativ 500.000 mp de spaţii de depozitare închiriate în ultimii trei ani de marii retaileri din România, din care peste 150.000 mp de spaţii de depozitare la temperatură controlată.

"ACT Cold Storage oferă câteva caracteristici unice pentru piaţa de logistică ceea ce îl face cea mai bună soluţie pentru nevoile clientului nostru. Noua locaţie permite Selgros Cash&Carry să integreze mai mulţi furnizori cu scopul final de a creşte eficienţa lanţului de distribuţie, un deziderat al tuturor companiilor implicate în zona de retail. Experienţa şi backgroundul solid pe care îl avem în lucrul cu marii retalieri din România, ne-a permis să punem la aceeaşi masă doi jucători puternici şi să găsim cea mai bună soluţie pentru amândoi", a declarat Viorel Opaiţ, Business Development Director JLL Romania, cel care a reprezentat interesele Selgros Cash&Carry in aceasta tranzacţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb