Sergiu Castro este noul Managing Director pentru Roca Obiecte Sanitare

F.A.
Comunicate de presă / 17 octombrie 2013

Sergio Castro a fost numit Managing Director al companiei Roca Group în regiunea Balcani, după ce a condus anterior Roca Bulgaria, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Domnia sa a declarat: "Sunt conştient de posibilităţile Roca Group în România şi sunt convins că noua structură din Balcani va întări prezenţa Roca în fiecare ţară. Aştept cu nerăbdare să dezvoltăm noi proiecte în România, bazându-ne pe renumele pe care brandul îl are deja aici şi pe potenţialul ridicat al pieţei româneşti".

Castro preia responsabilităţile de Country Manager pentru 11 ţări din regiunea balcanică, informează comunicatul de presă.

Roca Group îşi propune, prin numirea lui Castro, să ofere servicii mai bune clienţilor din fiecare ţară din regiune, iar poziţia Roca în Balcani să devină mai puternică după această mutare, se arată în comunicat.

În prezent, Sergio Castro este Country Manager Roca în Albania, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia şi Slovenia. Toate activităţile Roca Group din aceste ţări se vor desfăşura sub supravegherea sa, potrivit comunicatului citat.

Roca, companie specializată în design, producţie şi distribuţie de produse pentru baie, precum şi plăci ceramice şi soluţii de acoperire pentru pereţi, utilizate în arhitectură, construcţii şi design interior, are 20.600 de angajaţi şi 76 de unităţi de producţie, fiind prezentă în peste 135 de ţări din întreaga lume.

Având capital integral spaniol, Roca este lider de piaţă în Europa, America Latină, India şi Rusia, precum şi un important jucător pe pieţele din China şi restul Asiei, Africa şi Orientul Mijlociu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb