Seria M de la Samsung: trei telefoane pentru trei bugete

Media-Advertising / 21 mai 2019

Seria M de la Samsung: trei telefoane pentru trei bugete

În mod sigur unora dintre voi le-a fugit gândul la seria M de la BMW, serie ce denotă performanţă şi sportivitate. Din păcate, această descriere nu se transpune şi la Samsung, dar asta înseamnă că nici preţurile nu sunt ridicate. Samsung M30, M20 şi M10 fac parte dintr-o serie nou nouţă a producătorului sud-coreean, serie ce se plasează în zona telefoanelor de buget, adică a telefoanelor mai ieftine. Spre deosebire de seria A şi J care în general se plasează în zona superioară a gamei de mijloc, seria M se plasează în zona inferioară a gamei de mijloc..

Cei de la Samsung afirmă că litera M vine la mileniali şi că această serie vine în întâmpinarea cerinţelor acestora: display mare pentru vizionarea conţinutului media, baterie suficient de mare pentru a oferi cel puţin o zi de utilizare cu o singură încărcare, camere foto performante şi cel mai important, preţuri mici. Dacă ne uităm la ce oferă aceste telefoane, observăm că toate aceste caracteristici sunt bifate şi chiar se poate să obţine mai mult cu bani mai puţini. Haideţi să trecem în revistă cele mai importante specificaţii tehnice ale celor trei telefoane!

Samsung M30 este varianta de top a acestei serii dacă ţinem cont de preţ. Acesta nu depăşeşte bariera de 1350 lei. Display-ul are o diagonală de nu mai puţin de 6.4 inch, acesta fiind Super Amoled, ceea ce înseamnă că asigură o calitate deosebită a imaginii. Se pune la dispoziţie 4GB RAM, 64 GB spaţiu de stocare (sau 128GB spaţiu de stocare cu 6GB RAM - în funcţie de preferinţe), o baterie 5000 mAh (Samsung S10+ are o baterie mai mică, de 4100 mAh), două camere principale din care una ultra-wide, un senzor de profunzime şi o cameră selfie de 16MP. Acest telefon chiar se axează pe câteva zone, pentru a oferi maximum clienţilor. Totuşi, nefiind disponibil în prea multe variante de culoare, vă recomandăm să achiziţionaţi o husă Samsung M30.

Samsung M20 este chiar mai ieftin. O variantă până în 1200 lei cu 64GB staţiu de stocare şi 4GB RAM, sau o variantă până în 950 lei, cu 32GB spaţiu de stocare şi 3GB RAM. Indiferent de varianta aleasă veţi beneficia de un display TFT de 6.3 inch, o baterie identică cu cea a fratelui mai mare, de 5000 mAh, două camere principale, din care una ultra-wide şi o cameră selfie wide de 8MP. Fără îndoială, punctul forte al acestui telefon este bateria, care în combinaţie cu display-ul TFT va furniza o autonomie ridicată utilizatorului. Cu acest telefon nu va trebui să vă faceţi griji că trebuie să aveţi pe lângă voi o priză, ori să aveţi mereu la îndemână o baterie externă. O husă Samsung M20 va putea da acestui telefon un plus de protecţie, dar vă va ajuta şi să vă diferenţiaţi de cei din jur.

Samsung M10 este varianta cea mai ieftină. Ţi se va pune a dispoziţie o variantă ce costă cel mult 850 lei şi care are 32GB spaţiu de stocare şi 3GB RAM, sau o variantă până în 700 lei, cu 16GB spaţiu de stocare şi 2GB RAM. Dacă vi se pare că aveţi la dispoziţie puţin spaţiu de stocare, acesta poate fi existins cu un card microSD de până la 512GB. Diagonala display-ului TFT este de 6.22 inch, beneficiaţi de dual camera pe spate (o cameră fiind ultra-wide) iar camera selfie oferită este de 5MP. Bateria are o capacitate de doar 3400 mAh, dar pentru că se utilizează un display TFT, consumul de energie este mult mai redus, putând oferi până la 10 ore redare video, până la 12 ore de navigare pe internet şi până la 20 ore de convorbire telefonică, ceea ce nu e deloc puţin. Chiar dacă este varianta cea mai ieftină, asta nu înseamnă că nu poţi oferi telefonului un aspect mai premium, achiziţionând o husă Samsung M10.

Fără îndoială, telefoanele din seria M oferă un raport preţ/calitate foarte bun şi dacă consideraţi că principalele caracteristici pe care se bazează această serie este fix ceea ce vă doriţi de la un telefon, atunci nu veţi regreta decizia.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb