SGG se va ocupa de extinderea Palatului Victoria

R.P.
Ziarul BURSA #Politică / 25 ianuarie 2008

Finanţarea obiectivului de investiţii "Extinderea Palatului Victoria" se va realiza de la bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, pentru Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS, potrivit unei Hotărâri aprobate miercuri de Guvern., transmite Rompres.

Fondurile prevăzute în bugetul pe 2008 al Cancelariei primului-ministru destinate realizării acestui obiectiv de investiţii vor fi transferate în bugetul pe 2008 al Secretariatului General al Guvernului (SGG), cu aceeaşi destinaţie. Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, în calitate de autoritate contractantă, va prelua şi va derula proiectarea şi execuţia obiectivului de investiţii, potrivit legislaţiei în vigoare.

Cancelaria primului-ministru va preda SGG indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Extinderea Palatului Victoria". SGG va prelua, de asemenea, de la Cancelaria primului-ministru, pe bază de protocol de predare-primire, documentaţia privind etapele realizate, pentru acest obiectiv.

RA-APPS, care funcţionează în subordinea SGG, are atribuţii în domeniul construcţiilor şi administrării imobilelor, având personal cu expertiza necesară gestionării, în condiţii de eficienţă, a unui asemenea proiect.

Câştigătorul concursului internaţional de proiecte de arhitectură "Extinderea Palatului Victoria" organizat de Cancelaria primului-ministru este firma "De Architekten CIE".

Concursul s-a desfăşurat în două faze, în conformitate cu dispoziţiile Ordonanţei de Urgenţă nr. 34 din 19 aprilie 2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii.

Potrivit Regulamentului concur­sului, firma va avea calitatea de proiectant general. Acesta va întocmi studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, cât şi proiectul de execuţie. De asemenea, va avea obligaţia de a asigura asistenţa tehnică pe tot parcursul realizării lucrărilor şi pe perioada garanţiei de bună execuţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb