Shanghai-ul se îmbracă în Flori de ie!

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 11 octombrie 2016

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite branduri de promovare a tradiţiilor şi artei populare româneşti, ajunge în toamna aceasta, pentru prima oară, la Shanghai. După Londra, Viena, New York, Moscova, Abu Dhabi acum a venit rândul celui mai mare oraş din China, Shanghai- cu o populaţie de peste 24 milioane de locuitori.

În perioada 11-13 octombrie, Flori de ie va lua parte la târgul Pure Shanghai, ce va avea loc la NECC Shanghai, Hongqiao.

Pure Shanghai reprezintă destinaţia modei internaţionale şi a evoluat pornind de la evenimentul Pure London ce are loc în Marea Britanie, de două ori pe an. Brandurile simt întotdeauna nevoia de expansiune şi de cunoaştere a altor culturi, explorând arta şi stilul specifice fiecărei zone. Astfel, Pure Shanghai va găzdui anul acesta sute de branduri din întreaga lume.

Ediţia acestui an prezintă colecţiile celor mai importanţi designeri din lume, evenimentul fiind unul aparte, elitist, cu invitaţi de seamă din mediul de business, fashion, artă, blogging, jurnalism etc.

China este recunoscut ca fiind o piaţă a modei tânără, nouă, ce îmbină eleganţa şi stilul cu feminitatea şi unicitatea fiecărui produs vestimentar. Totodată, lucrul manual este extrem de apreciat şi căutat, fapt ce ne bucură, toate produsele Flori de ie fiind cusute în întregime manual.

Recunoscut ca şi un brand unic, care promovează poveştile neamului românesc, cusute atent şi meşteşugite în ia românescă, Flori de ie a demonstrat în ultima perioadă, prin adaptarea ţinutelor tradiţionale la cerinţele internaţionale că ia românească poate deveni un obiect vestimentar în care se regăsesc tendinţele fashion devenind astfel un obiect vestimentar urban foarte apreciat la nivel internaţional.

Autenticitatea, atenţia pentru detalii, pasiunea pentru handmade dar şi cromatica deosebită au adus aprecieri generoase astfel încât, produsele Flori de ie se reliefează distinctiv într-o manieră modernă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb