Show TV dedicat preşedintelui Putin, difuzat de televiziunea naţională

Ziarul BURSA #Internaţional / 5 septembrie 2018

Televiziunea naţională rusă a lansat un show săptămânal dedicat preşedintelui Vladimir Putin. Conform opoziţiei ruse, gestul reprezintă o încercare de a stopa declinul în care se află popularitatea preşedintelui.

Primul episod, care a fost difuzat duminică de postul Russia-1, l-a prezentat pe lider culegând fructe de pădure în Siberia şi întâlnindu-se cu mineri şi elevi, informează news.ro. Preşedintele domină deja buletinele de ştiri ale postului de televiziune, însă programul "Moscova. Kremlin. Putin" oferă un nou format în care sunt prezentate activităţile lui.

"Acest proiect este al VGTRK (televiziunea de stat), nu al Kremlinului, este important pentru noi ca informaţii despre preşedinte şi programul său de lucru să fie arătate corect, fără a fi denaturate", a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Dmitri Peskov. Peskov a mai spus că Putin nu vrea să ia parte la emisiune, însă purtătorul de cuvânt a apărut în primul episod, intervievat de prezentatorul Vladimir Soloviev, şi a lăudat echipa preşedintelui şi reuşitele profesionale. "Lui Putin nu doar că îi plac copiii, îi plac oamenii în general. Este un om foarte uman", a spus Peskov telespectatorilor.

În urma reformei pensiilor, care a dus la proteste masive, mii de oameni din Rusia au protestat, popularitatea lui Vladimir Putin a scăzut. Putin, care a promis că nu va majora vârsta de pensionare, a scăzut în sondajele privind încrederea la 64%, de la 80% cât a obţinut în luna mai. Ultima dată când popularitatea lui se afla la un nivel atât de scăzut a fost în ianuarie 2014, cu câteva luni înainte de anexarea Peninsulei Crimeea de la Ucraina.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb