SIEGFRIED MUREŞAN: "Decizia de astăzi a CJUE de a nu anula regulamentul privind corelarea fondurilor europene de statul de drept este un deznodământ firesc"

S.B.
Politică / 16 februarie 2022

"Decizia de astăzi a CJUE de a nu anula regulamentul privind corelarea fondurilor europene de statul de drept este un deznodământ firesc"

"Decizia de astăzi a Curţii de Justiţie a UE de a nu anula regulamentul privind corelarea fondurilor europene de statul de drept este un deznodământ firesc" spune eurodeputatul Siegfried Mureşan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

"Curtea a trebuit să se pronunţe cu privire la cererea Ungariei şi Poloniei de a anula acest regulament. Acesta a fost ultimul pas. Condiţionalitatea este in vigoare şi de acum se va aplica împotriva tuturor celor care atacă statul de drept.

Regulamentul are rolul de a apăra banii oamenilor cinstiţi de politicienii corupţi care vor să încalce statul de drept.

Odată cu această decizie, aşteptăm din partea Comisiei Europene să nu mai amâne declanşarea mecanismului. Adică să înceapă să aplice efectiv regulamentul dacă a evaluat că există posibile cazuri de încălcare a statului de drept în ţările membre UE.

Vom utiliza în următorii ani mai multe fonduri europene decât oricând în istoria Uniunii Europene şi este important să ştim că aceşti bani sunt protejaţi.

Fondurile europene trebuie să meargă către oamenii care au nevoie, nu în buzunarele oligarhilor şi ale politicienilor corupţi" a scris acesta.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. VORBĂ MEGA , ÎN REALITATE ENTITĂȚILE CARE GENEREAZĂ ,, STATUL DE DREPT" ÎȚI BAGĂ BEȚIE ÎN TOATE . DE CE ? PT. CĂ POT. HOȚII AU RIDICAT PROCENTUL LA CÂINELE DE PAZĂ .

    Smecherii de la CJUE spun ca Ungaria si Polonia nu respecta "valorile comune europene" De fapt nu sunt respectate toate aberatiile cu homosexuali iar astea nu sunt "valori comune" ci "valori" ale homosexualior de la Bruxelles. Sunt "valori" impuse se homalai celor doua tari. Nu putem avea pretentia ca Vasile (cu numele de scena siegfred) sa inteleaga motivele hotararii CJUE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb