SIEGFRIED MUREŞAN: "E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinţei PNL"

S.B.
Politică / 1 august 2021

"E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinţei PNL"

Europarlamentarul Sigfried Mureşan le transmite liberalilor că "e foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinţei Partidului Naţional Liberal", el îndemnându-i pe aceştia să fie "activi" şi să spună ceea ce vor în politică, informează news.ro.

"E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinţei Partidului Naţional Liberal, să fie condusă conform voinţei dumneavoastră, a membrilor, a consilierilor locali, a consilierilor judeţeni, primari, viceprimari, preşedinţi de Consilii Judeţene. De aceea, fiţi activi, fiţi puternici, afirmaţi-vă, spuneţi ce vreţi fiindcă, având guvern liberal România trebuie să fie condusă aşa cum vor membrii Partidului Naţional Liberal în următorii ani", a afirmat Mureşan duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Vrancea.

El şi-a afirmat susţinerea faţă de Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al PNL, susţinând că acesta a făcut din PNL "un partid câştigător" şi că odată ce acesta devenit premier, "a început buna guvernare".

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Pe gagiul asta il cheama Vasile. Si-a pus numele de scena Siegfried ca sa stie lumea a cui sluga este. La fel ca Julien.

    Muresan: fiţi activi, fiţi puternici, bateţi-vă, scuipaţi-vă, injuraţi-vă, spuneţi ce prosteli vreţi, furaţi si distrugeţi. 

    1. Nemtalaule tradator,oare dupa ce voi conduceti azi romania,la sfarsitul mandatului,Romania v-a mai exista.? TORTIONARILOR.!

      Marele Nicolae Steinhardt – mărturisitor și pătimitor în închisorile comuniste, care a pătruns în profunzime cele mai subtile resorturi și mecanisme ale totalitarismului și ne-a lăsat pagini extrem de valoroase despre credință, libertate, curaj, demnitate, multe dintre ele profetice și de mare folos în înțelegerea modului cum funcționează și se înstăpânesc totalitarismul și tirania – spunea: „Nimeni să nu silească pe aproapele său, nici măcar pentru a-i face un bine. Nici Domnul nu intră nechemat.”

      Recunoscând faptul că binele nu poate fi despărțit de iubire (este, de fapt, un rod al ei) și, implicit, de libertate și încredere, atunci înțelegem că niciodată vreun „bine” impus cu prețul renunțării la libertate, sub diferite pretexte, precum cel al „siguranței”, nu este un bine în adevăratul sens, ci este o denaturare a binelui, denaturare care este cu mult mai periculoasă decât răul vădit, pe care îl putem recunoaște. Răul deghizat sub aparența binelui și răul ascuns la vedere, precum și confuzia dintre rău și bine – urmare a totalei bulversări axiologice ce definește epoca noastră – au consecințe cu mult mai distructive, fiindcă ne este alterată vederea, capacitatea de discernere, adică o putere lăuntrică esențială, care este, de fapt, principala „armă” în paza sufletului. Pierzând această „armă”, suntem aduși lesne în robie lăuntrică. 

      Iar oamenii care nu mai sunt liberi sufletește nu mai pot fi în comuniune. Și nu-i mai privesc pe ceilalți cu încredere, ci cu suspiciune și frică. De aici, armonia comuniunii este înlocuită de dezbinare și neîncredere. Exact acestea sunt precondițiile pentru instaurarea unui totalitarism. Niciodată binele nu poate exista în afara comuniunii cu Dumnezeu și cu ceilalți. Niciodată binele nu poate construi ceva pe frică. Sursa binelui este Dumnezeu și iubirea Lui pentru noi, iubire din și prin care am fost creați – ceea ce înseamnă că viața noastră și lumea sunt daruri ale Lui, deci ele nu sunt realitatea ultimă și absolută. Iubirea e opusul fricii, iar darul implică nu numai concepția că izvorul tuturor bunătăților este Dumnezeu, dar are la bază și ideea de comuniune – cum constata Ernest Bernea, într-o cugetare de-a sa („Când fac un dar, mă dăruiesc, iar când primesc un dar, mă împlinesc. (…) darul este și un legământ, o prezență activă între tine și celălalt, o cale și un semn de unificare a două ființe”, în „Meditații filosofice”), sau Pr. Stephen Freeman, arhiepiscop în cadrul Bisericii Ortodoxe din America: „Darul este însăși inima comuniunii noastre cu Dumnezeu”. Darul este ceea ce ne păstrează în comuniune, iar comuniunea, spuneam altă dată, este sfârșitul fricii. 

      Toate sistemele totalitare au impus renunțarea la libertate în numele unui „bine” iluzoriu, impus cu forța – tradus mai curând prin aspirația de a face din lume și din om propria creație (prin urmare lumea și viața nu mai sunt daruri de la Dumnezeu, ci posesiuni care pot fi consumate, controlate și modificate după bunul plac), prin instaurarea unui „paradis terestru” - pentru care se cereau „sacrificii”: sacrificarea libertății, a credinței, a încrederii unii în ceilalți și a înseși umanității noastre, de dragul unui viitor „rai pe pământ”; cei care nu credeau în acest „bine” viitor și puneau la îndoială mijloacele de realizare a lui, deveneau automat dușmani, care trebuiau reeducați sau eliminați. În schimbul acelui „bine” făcut prin constrângere, omul trebuia reeducat pentru a nu mai înțelege viața și lumea ca dar (în fond, doar acest mod de a înțelege viața și lumea ne face cu adevărat liberi – implicit, liberi de frică), ci pentru a crede că materia și viața de aici e ultima realitate.

    vointei poporului nu pnlului!

    semnat comenturi “cretine” 

    1. INTREBAREA ESTE :cARE PNL,aripa tanara sau ce ciufulita?

    doamne fereste!

    Vor să câștige alegerile și după un an să renunțe?

    "SIEGFRIED MUREŞAN:

    "E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinţei PNL"" 

    da? chiar cu pretul unui razboi cald cu Rusia? 

    ia mai ganditi-va... 

    eu as sustine alegerile parlamentare anticipate.... de exemplu.  

    1. in plus declaratia lui muresan miroase rau a dictatura.

      de fapt e vorba de vointa poporului, nu a PNL 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb