SIEGFRIED MUREŞAN:  "Klaus Iohannis, singurul care are experienţa necesară pentru a fi preşedintele României"

M.A.I.
Politică / 20 octombrie 2019

Siegfried Mureşan (Sursă foto: Twitter)

Siegfried Mureşan (Sursă foto: Twitter)

Klaus Iohannis este singurul candidat la alegerile prezidenţiale care are experienţa necesară pentru a fi preşedintele României, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PNL Neamţ, europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan.

''Este omul politic român care se bucură, de departe, de cea mai mare încredere la nivel european. Pentru o Românie ancorată în Europa avem nevoie de un preşedinte care să aibă relaţii foarte bune cu ceilalţi lideri europeni'', a afirmat Mureşan, potrivit Agerpres.

Europarlamentarul liberal a făcut un apel, totodată, la toţi senatorii şi deputaţii să voteze Guvernul Orban.

''PSD-ul e în stare să ne închidă pe toţi în casă doar ca să nu votăm împotriva lor. Singur, preşedintele Iohannis a reuşit multe, dar cred că poate face mai multe alături de un Guvern liberal. Apelul nostru către colegii din alte partide este să voteze Guvernul PNL, să o scoatem pe Viorica Dăncilă de la Palatul Victoria. Orice zi în care Dăncilă este la Palatul Victoria este un risc pentru fiecare român, pentru bunăstarea lui. Ei decid cu privire la bugetul de stat'', a adăugat Siegfried Mureşan.

Şi preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a cerut tuturor parlamentarilor din judeţ să fie prezenţi la votul de învestitură al viitorului Guvern, transmite aceiaşi sursă.

''Vreau să fac un apel pentru toţi parlamentarii din Neamţ: să meargă, în momentul în care se va vota Guvernul PNL, la şedinţă. Să voteze Guvernul PNL dacă îşi doresc cu adevărat o autostradă, un spital regional pentru Moldova. Orice formă de boicot va arăta că nu îşi doresc dezvoltarea acestui judeţ. Ştim ce culoare politică are Guvernul actual şi nu cred că s-a văzut un metru de autostradă în Neamţ sau la Iaşi spitalul regional. Aşa cum le-am solicitat să voteze moţiunea, sper că acum, în al 12-lea ceas, să meargă la vot în Parlamentul României când va fi supus la vot Guvernul să arate că le pasă de nemţeni. (...) Eu cred cu siguranţă că va trece Guvernul PNL, iar cei care vor să boicoteze acum îşi fac singuri rău, pentru că la un al doilea tur de vot vor vota orice ar fi'', a declarat Cozmanciuc.

Europarlamentarul Siegfried Mureşan se află, duminică, în judeţul Neamţ, unde participă alături de conducerea PNL Neamţ la mai multe întâlniri electorale organizate la Piatra-Neamţ, Bicaz, Rediu şi Roman.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Numai un cretin,sau un linge clanțe poate să afirme că Iohannis este singurul cu experiență să conducă România.Nu mă refer la contracandidații înscriși în cursa prezidențială,dar România are elite valoroase,cu mult peste abilitățile și experiențele lui KWI.Mai mult mă întristează că un asemenea articol apare în ziarul Bursa Locul lui era cel mult la Știri pe surse!

    1. Daca e ..."potrivit Agerpres", atunci nu e "Știri pe surse", ci informatie sigura.

      Matale confunzi criteriile de apreciere ale autenticitatii unei informatii, cu preferinta politica.

      Este evident ca Romania ar putea beneficia de o personalitate mai valoroasa in pozitia de presedinte, dar faptul ca afirmatia lui Siegfried Mureşan este puternic subiectiva nu face sa fie falsa informatia ca el a declarat asta. Sa nu publicam informatia inseamna ca nu facem jurnalism, adica, inseamna Antena 3. 

      Mache, eu cred ca ar fi fost corect sa scrieti ca este un articol de campanie electorala.

      Suntem in campanie electorala. Inteleg ce faceti, Ce informatie importanta ne-a dat dl Muresan? Ca dl Iohanis e cel mai bun? Dl Iohanis nu respecta legile tarii. Romanii trebuie sa le respecte? A intervenit in justitie de nenumarate ori, dar el este iubit de straini si i se iarta. Noi , romanii nu contam pt ambasade, pt straini. PNL a mai fost la guvernare si a facut spitale, autostrazi, a stopat genocidul impotriva copiilor Romaniei( de aceea este Romania pe primul loc la proxeneti, pedofili, talhari). PSD, nu mai spun ca a facut la fel.

      PSD este de staga, cred ca se exagereaza cu reprosurile ca nu fac investitii. Ei sunt cu risipitul. Pe cine sa votezi! 

    am stat să mă gândesc ce a făcut Iohannis și nimic nu se leagă de numele lui. A fost mereu in reacție. S-a dat cu bicicleta, făceau altii treaba lui, la el totul e in reluare. mai mult de Primar nu merită să fie. Cu Psd nu voi vota niciodată, cu Barna și noua stângă iarăși niciodată, deci rămâne Paleologu este 10 clase peste Iohannis, are orizont si viziune, nu e un simplu birocrat ca Iohannis. In plus este cu adevărat de dreapta. Nu vom uita episodul USL al lui Iohannis.

    1. Paleo-ontu-ologo are si el scheletele lui dar inca nu am ajuns la ele. Oricum ce votezi este mort din inceput. Deci insista, speranta moare ultima.

    Și mai și : Nr., 14 " de pe lista de vot, ci că rânjește grajdul......

    SIEgfrid Mureșan îl susține pe candidatul SRI...

    Alegerile vor fi oricum fraudate, cum se întâmplă din 2000 încoace. 

    Mincinosii si escrocii sustin mincinosi si escroci.

    Are pe naiba experientaintia UE, e un lenes, a incurcat si presedintia UE. Gafele ca gafele dar nu cunoaste constitutia, e arogant si nu il intereseaza decat binele propriu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb