SIF Oltenia estimează pentru acest anun profit de 85,6 milioane de lei

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 2 mai 2007

SIF Oltenia estimează pentru acest anun profit de 85,6 milioane de lei

SIF Oltenia estimează profit net de 85,6 milioane de lei, în creştere cu 8,5% faţă de rezultatul obţinut anul trecut, şi o creştere a veniturilor cu 16%, la aproximativ 159,85 milioane de lei, a declarat Tudor Buzatu, membru în consiliul de administraţie al SIF Oltenia, citat de NewsIn.

Acţionarii SIF Oltenia au votat sâmbătă validarea a trei membri noi în Consiliul de Administraţie, aceştia fiind Blidaru Gheorghe, Racoviţă Margareta şi Lupoae Mihai Doru, toţi administratori provizorii până la această dată. "Consiliul de Administraţie trebuia să valideze aceşti membri deoarece, la momentul ultimei Adunări Generale a Acţionarilor, au rămas vacante trei locuri, cele trei persoane fiind cooptate în mod provizoriu de către Consiliul de Administraţie. Acum, cei trei au fost validaţi", a declarat vice­preşedintele SIF Oltenia, Tudor Ciurezu.

La şedinţa AGA susţinută în sala mare a Casei Ştiinţei şi Tehnicii din Craiova au participat acţionari deţinând un procent de 6,74% din capitalul SIF. În ceea ce priveşte punc­tele incluse pe ordinea de zi, votul a fost în majoritatea cazurilor unanim. Reprezentanţii conducerii SIF Oltenia le-au prezentat acţionarilor si­tuaţiile financiare pentru anul 2006.

Totodată, acţionarii au votat în procent de peste 99 % numirea ca auditor financiar pentru SIF Oltenia a companiei JPA Audit&Consultanţă Bucureşti. Perioada contractului a fost stabilită pentru doi ani de zile. Totodată, acţionarii au votat şi limitarea indemnizaţiilor directorilor la un nivel maxim de 12 salarii medii brute pe societate precum şi nivelul asigurării de răspundere pro­fesională pentru ad­minis­tratori.

SIF Oltenia are un capital social de peste 58 milioane lei. Capitalizarea SIF Oltenia este de 2,065 miliarde lei, corespunzătoare cotaţiei de 3,56 lei pe titlu, din 26 aprilie.

Acţionarii SIF Oltenia au aprobat un dividend brut de 0,07 lei /acţiune

Acţionarii SIF Oltenia au mai aprobat distribuirea unui dividend brut în valoare de 0,07 lei pe acţiune, potrivit propunerii conducerii companiei financiare, în cadrul adunării generale a acţionarilor la care au participat 6,754% din acţionarii cu drept de vot.SIF Oltenia a anunţat un profit net pentru anul 2006 de 78,9 milioane lei (23,3 milioane euro), în creştere cu 44% faţă de anul precedent.Pentru anul 2005, adunarea generală a acţionarilor (AGA) SIF 5 hotărâse anul trecut distribuirea către acţionari a unui dividend brut de 0,06 lei noi pe acţiune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb