SIF-URILE ŞI FONDUL PROPRIETATEA/BURSA Al şaptelea program de răscumpărare FP intenţionează să răscumpere 640 de milioane de acţiuni, prin ofertă publică

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 30 ianuarie 2017

Al şaptelea program de răscumpărare FP intenţionează să răscumpere 640 de milioane de acţiuni, prin ofertă publică

Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom, sucursala Bucureşti, în calitatea sa de Administrator de Investiţii al Fondul Proprietatea, a depus vineri, spre aprobare la Autoritatea de Supraveghere Financiară, solicitarea de avizare a unei oferte publice de cumpărare a acţiunilor proprii în legătură cu cel de-al şaptelea program de răscumpărare aprobat prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Fondului nr. 9/29 octombrie 2015.

Prin această ofertă, Fondul intenţionează să răscumpere până la 640.000.000 de acţiuni (atât sub formă de acţiuni, cât şi de GDR-uri) de la acţionarii săi.

Detaliile complete ale ofertei, inclusiv preţul, vor fi anunţate dacă şi când oferta va fi în fapt implementată şi aprobarea de la ASF obţinută, aprobare care se estimează să fie primită în termen de 10 zile lucrătoare, potrivit reglementărilor în vigoare.

Având în vedere această evoluţie, Fondul doreşte să raporteze, de asemenea, că execuţia zilnică a programului de răscumpărare în ceea ce priveşte acţiunile listate pe Bursa de Valori Bucureşti şi GDR-urile listate pe London Stock Exchange a fost suspendată începând cu data de 23 ianuarie 2017. Orice eventuală reluare, dacă oferta va fi lansată, se va petrece după închiderea ofertei de cumpărare, şi va fi anunţată în timp util.

"Depunerea solicitării de aprobare a ofertei publice anunţată prin prezentul raport nu reprezintă o garanţie că Fondul va derula efectiv oferta publică. Decizia Fondului de a demara oferta publică va depinde de mai mulţi factori (inclusiv condiţiile de piaţă şi aprobarea de către ASF a documentaţiei de ofertă publică). Niciun element din acest anunţ nu va fi considerat a fi o obligaţie a Fondului de a implementa oferta publică", informează un comunicat al FP publicat pe site-ul BVB.

Administratorul de Investiţii a numit WOOD & Company Financial

Services, a.s. în calitate de intermediar pentru achiziţia de acţiuni şi intenţionează să numească Goldman Sachs International şi WOOD&Company Financial Services, a.s. în calitate de Dealeri Manageri şi The Bank of New York Mellon în calitate de Tender Agent în legătură cu achiziţia de certificate de depozit globale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb