SIF1 şi SIF4 cer convocarea acţionarilor SIF5, pentru alegerea a cinci membri ai board-ului

A.I.
Piaţa de Capital / 1 septembrie 2020

SIF1 şi SIF4 cer convocarea acţionarilor SIF5, pentru alegerea a cinci membri ai board-ului

SIF Banat-Crişana (SIF1) şi SIF Muntenia (SIF4), ce deţin împreună 5,55% din SIF Oltenia (SIF5), au solicitat convocarea acţionarilor SIF-ului din Craiova, pentru alegerea a cinci membri ai Consiliului de Administraţie, pentru un mandat cu o durată de patru ani, se arată într-un raport al SIF-ului publicat, astăzi, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, pe ordinea de zi a solicitării se găseşte un punct privind revocarea, în parte, a Hotărârii nr.5 a acţionarilor SIF Oltenia din data de 20 aprilie 2013, în sensul eliminării, începând cu data hotărârii AGA, a beneficiului de asistenţă şi reprezentare juridică din partea societăţii, sau plătit de societate, acordat administratorilor şi conducătorilor societăţii, astfel cu s-a prevăzut la punctul 2) din hotărârea respectivă, menţinându-se celelate prevederi.

Cererea este justificată prin faptul că, administratorii au răspundere proprie pentru actele săvârşite sau pentru omisiuni, care nu poate fi înlocuită cu obligaţia societăţii de a le acoperi cheltuielile făcute în apărarea persoanei proprii.

"De altfel, fiecare administrator al societăţii are, potrivit art.8 alin. (7) din actul constitutiv al societăţii, obligaţia de a încheia o asigurare de răspundere profrsională, care să acopere eventualele prejudicii produse de administrator în executarea mandatului său. Trebuie subliniat în acest sens că SIF Oltenia este, în acest moment, împovărată cu astfel de obligaţii nejustificate cum este, de pildă, chiar obligaţia societăţii de a achita costurile asigurării conducătorilor pentru o sumă de asigurată de 300.000 euro", se arată în raport.

Săptămâna trecut, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a autorizat o serie de modificări ale Actului Constitutiv al SIF Oltenia, între care şi reducerea numărului de administratori de la şapte la cinci, conform votului acţionarilor SIF5 din luna mai a anului trecut, în cadrul unei AGEA convocată la solicitarea SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia.

Ulterior, Consiliul de Administraţie al SIF Oltenia a anunţat că va convoca acţionarii în acest sens, după înregistrarea la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului a modificărilor autorizate de ASF, cu respectarea tuturor prevederilor legale incidente.

Opinia Cititorului ( 29 )

  1. Vor merge la închisoare următorii : Tudor Ciurezu , Anina Radu, Carmen Popa ( dacă nu mituieste judecătorii ) Nicolae Stoian, Pauna Ioan , Vigaru Ion, VOICULESCU Dan , Tenea Aurel ( Soția pe nume Tenea Rodica a fost arestata și condamnata pentru corupție ) Ungureanul Liviu , și lista poate continua :))

    1. Am uitat pe Patrichi Ion și Baltateanu Nadia ... lista va continua :)

      Mulți din cei enumerați mai sus sunt la pensie ...dar trebuie sa răspundă pentru prejudiciile aduse societății sif Oltenia și societăților din patrimoniu sif Oltenia

      Propunerea numărul 5 este cea mai importantă ! Toți cei implicați vor Răspunde in instanța pe BANII LOR nu pe bani Sif5

      Dupa Dragoi si Lakis.

      Ciurezu prost nu este, doar puțin bătut in cap! Dacă era băiat deștept își dădea demisia de la prima convocare privind revocarea administratorilor. S-ar putea sa fie și deștept dar nu și-a dat demisia întrucât nu a putut sau nu poate sa-și acopere toate matrapazlâcurile făcute începând cu Chelu-Dumnezeu sa-l ierte, și continuând cu Staicu , iar mai nou cu Calițoiu care ia luat mintile!

      Așa e domnu Buzatu Florinel! O sa meargă la închisoare dar mai repede ajung juniorii dumitale .

      Buzatu a fost executat de Ciurezu, cu mana sclavului Stoian Nicolae care a primit rasplata loc in CA ul SIF5 pana in ziua de azi. Ciurezu voia ca Buzatu sa plece sa-i faca lui loc pentru gasca de infractori, termite obediente de care s-a inconjurat si care il slujesc azi comentand aiurea prin ziare.

      Toata caracatita lui ciurezu va iesi la iveala si vor plati toti, pana la ultimul, fiecare leu furat si fiecare secunda in care au uzurpat pozitii care nu li se cuvin. Sa va temeti, impostorilor, de judecata adevarata! 

    Handicapatule,tu esti unul din hotii dati afara din Sif 5,nu vei avea aceasta satisfactie.

    1. Handicapati sunt parintii tai care te-au invatat sa vorbesti asa! Cred ca te regreta deja! Iti e frica de puscarie? Lasa ca te duci langa Rodica Tenea si iti va tine ea de “cald” cum a tinut tuturor barbatilor din casatoria ei!????????

      Nu domnu, nu vorbi de părinții altora când dumneata ți-ai băgat singurel copiii la furaciuni. Dumneata daca ai avea un strop de conștiința ai accepta ca ești vinovat ca ți-ai trimis singur copiii pe drumul pușcăriei . Nu e vinovat Ciurezu ca ai furat de ai rupt și Ciurezu te a pus sa dai tot înapoi.

    Titlul corect era : ASF cere convocarea acţionarilor SIF5, pentru alegerea a cinci membri ai board-ului

    1. Nu eu voi avea aceasta satisfacție sa ii văd după gratii! Procurorii vor avea satisfacție maxima ????????

      Hoții de la sif 5 vor fi dați afara împreuna cu slugile in următoarele 60 de zile !

      Au sărit sclavii din lista sa se “apere” La puscarie nenorociți ordinari !

      Rodica Tenea este fosta directoare din primăria Craiova care a făcut puscarie pentru luare de mita

    Esti Prost ,ratat si terminat,hot borfas.Nu ne temem de nimic din ce am facut.Ai grija de familia ta ,barbos nenorocit.

    1. Cât poți fi de prost! Sunt chel de la 32 de ani! Tu , presupun ca ești in anturajul lui Ciurezu și ți-a dat și ți-e câteva firimituri! Nu fi prost , nu mai posta ce nu știi! La-săi sa posteze pe cei care știu și acționarii! Pentru tine a zburat puiul cu ața!

      Lasă-i

      Tenea , întreabă pe condamnata Rodica Tenea cum este la puscarie ! Acolo îți vei petrece ultimii ani din viața ! Copilul tău este homosexual sau bisexual , ii plac și bărbații ! Roaga-l pe fiul tău sa îți spună cum sa faci intr-o relație cu un bărbat , pentru ca după ce ajungi la puscarie vei fi curva unuia dintre deținuți

      Rodica Tenea este genul de femeie care nu poate sa spună NU bărbaților :) Dar pe Aurel nu l-a înșelat niciodată :)))) Aurel era de decor :)))

      Si Aurel ce zicea? El stie, saracul? Dar am o curiozitate: domnu' Calitoiu ce zice? El este la curent?

      Băi deselatule! Eu nu stiu cine e Rodica Tenea care nu știe să spună NU bărbaților dar tie precis ti-a zis MARS bă nespalatilor!

      Si uite așa ai ramas cu gândul " ce bine era dacă..."  

    Comentariile nu au legatura cu subiectul articolului, limbajul este de mahala. Daca va cunoasteti , de ce nu va injurati la telefon , prin mesaje, de ce trebuie sa scrieti aici ? Nu este admisibil limbajul, nivelul replicilor.

    1. Oooops! Avem o problema cu limbajul acum. E mai bine "hoti"? "Infractori"? "Securisti"? "Teroristi"? "Mafia asefeu"? "ManiPULAre"? "La puscarie, la puscarie"? Le-am invatat deja pe de rost, ne-am plictisit de ele pana la starea de voma. Astea cu rodica si homosexualii sunt mai noi, ne mai informam si noi, mai aflam lucruri interesante din Craiova.

      Deci continuati, domnule revoltat, suntem un grup de fani care va urmarim cu inima la gura si popcornul in brate. Si va si premiem cu prima ocazie pentru entertainment ul de calitate pe care il furnizati! Si eu personal va pun si acatiste sa va intoarceti sef peste fostii colegi, sa-i concediati cum considerati dumneavoastra:)) 

      E incredibil! Ciurezu ,sigur va intra la pușcărie! Bine,bine, da care-i acuzația??

      Vă dați ochii peste cap, lasă că știm noi! Da e secret!

      Sunteti grețosi! 

      Hai duamna, nu te mai ofusca asea. Si nici nu te mai grabi, ca fata mare la maritat, ca nu mai esti de mult (fata mare). Lasa ca vezi matale singura de ce se duce ciurezu la puscarie, mai dureaza doar putin si afli chiar de la sursa, adica de la organe. Sper sa continui sa-l iubesti si atunci. Pe ciurezu, evident.

      Domnul Drăgoi va fi șef peste dumneavoastra și ii va trimite pe Numiții de mai sus la puscarie ! Asta e legea și trebuie respectata !

      Aurel nu știa sau nu credea ! Rodica rupea dudu și Aurel dormea in ghete ! Când a ajuns Rodica la pârnaie a aflat și Aurel ( săracul ) și de infidelitățile soției și de orientările sexuale ale fiului ! What you give is What you get :))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb