SIGHETUL MARMAŢIEI: Poliţiştii de frontieră au confiscat peste 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană

A.I.
Miscellanea / 19 iunie 2017

Poliţiştii de frontieră au confiscat peste 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în urma unor acţiuni desfăşurate în cadrul Planului de Acţiune Contrabanda 2017, peste 5.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, potrivit unui comunicat de presă al poliţiei.

În ultimele 24 de ore, la nivelul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-au desfăşurat, în cadrul Planului de Acţiune Contrabanda 2017, mai multe acţiuni pe linia combaterii contrabandei în zona de responsabilitate.

În cadrul acestora, în data de 17 iunie, în jurul orei 07.00, un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei a depistat, în apropierea frontierei de stat un autoturism de teren marca Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie, care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

Poliţiştii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, constatând că în autoturism se aflau două persoane, cetăţenii români Radu P. în vârstă de 40 ani şi Dumitru C. în vârstă de 24 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Suceava.

De asemenea, lângă autoturism poliţiştii de frontieră au descoperit trei colete care conţineau ţigări.

Maşina, ţigările şi persoanele au fost duse la sediul sectorului, unde în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.390 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană în valoare de 51.300 lei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă iar la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, a oprit pentru control, în data de 17 iunie a.c., în jurul orei 14.30, pe raza localităţii Botiz, jud. Satu Mare, o autoutilitară Marca Volkswagen condusă de Ion P., în vârstă de 40 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism,poliţiştii de frontieră au descoperit în două genţi de voiaj mai multe pachete cu ţigări, fapt pentru care autoutilitara şi persoana în cauză au fost duse la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 792 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 9.300 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, peste limita a 10.000 de ţigarete.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb