SII România se extinde cu al doilea birou regional la Timişoara

F.D.
Companii / 23 februarie

SII România se extinde cu al doilea birou regional la Timişoara

SII România, companie multinaţională specializată în servicii şi soluţii IT, anunţă deschiderea celui de-al doilea birou regional, în Timişoara, după succesul înregistrat cu deschiderea primului birou în Iaşi. Această extindere este parte a strategiei de dezvoltare teritorială şi subliniază angajamentul companiei de a oferi servicii de înaltă calitate şi soluţii personalizate clienţilor din întreaga ţară, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În conformitate cu strategia de extindere teritorială şi planul de creştere asumat, SII România a deschis, la finalul lunii ianuarie, cel de-al doilea birou regional, în Timişoara, unul dintre polii economici şi culturali ai regiunii de vest a României. Biroul este situat în zona centrală, în imediata proximitate a Iulius Mall şi pune la dispoziţia echipelor SII România toate facilităţile şi dotările tehnice de interes, servicii de suport, precum şi posibilitatea de extindere în acord cu obiectivele de dezvoltare ale companiei pe termen scurt şi mediu.

"Deschiderea biroului în Timişoara reprezintă un pas important în strategia de creştere şi extindere a companiei. Suntem mândri să ne consolidăm prezenţa în regiunea de vest a României şi să fim mai aproape de clienţii şi echipele noastre, oferindu-le servicii IT şi suport de înaltă calitate", declară reprezentanţii companiei.

În alegerea noii locaţii s-au luat în considerare atât proiectele în derulare, cât şi potenţialul comercial al regiunii, fondul de talente şi feedback-ul angajaţilor locali. În plus, această mişcare strategică demonstrează planurile ambiţioase de expansiune şi dezvoltare pe piaţa românească, consolidând poziţia companiei ca partener de încredere pentru clienţii din întreaga ţară. Implementarea unei strategii de recrutare adaptate business-ului SII România, dar şi specificului local, într-o nouă zonă de activitate, este esenţială pentru a asigura continuarea dezvoltării companiei în regiunea Timişoara.

"Obiectivul nostru este să oferim soluţii de calitate, flexibile, în proximitatea partenerilor noştri, pentru a răspunde dinamicii pieţei şi nevoilor specifice ale mediului de afaceri local. Ne bazăm în acest sens pe nivelul înalt de expertiză în domenii de activitate cheie în dezvoltarea regiunii de vest", afirmă reprezentanţii companiei.

Extinderea teritorială la nivel naţional reprezintă o etapă esenţială pentru continuarea dezvoltării SII România şi consolidarea centrului său de livrare distribuită (DDC) ce deserveşte atât clienţi naţionali, cât şi internaţionali. Acesta se bazează pe echipe repartizate la nivel naţional, ceea ce permite accesul rapid la o gamă extinsă de tehnologii, competenţe şi resurse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb