Simion: "PSD este cauza principală pentru care românii şi-au părăsit ţara în ultimii 35 de ani"

F.D.
Politică / 24 august

Simion: "PSD este cauza principală pentru care românii şi-au părăsit ţara în ultimii 35 de ani"

PSD este cauza principală pentru care românii şi-au părăsit ţara în ultimii 35 de ani, a afirmat preşedintele AUR, George Simion, care l-a acuzat pe liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu de "făţărnicie" în discursul susţinut la congresul PSD, relatează Agerpres.

"Deşi departe, pregătindu-mă să iau cuvântul la CPAC în Mexic, am citit câteva pasaje din discursul lui Marcel Ciolacu. Un discurs tipic pesedist, în care ei, cei care au condus România în ultimii 35 de ani, care au vândut ţara pe bucăţi, ne spun cum, de fapt, ei ne-au salvat şi cât de mult s-au sacrificat pentru noi. Ipocrizie în stare pură! Însă, citind discursul lui Marcel Ciolacu, o întrebare mi-a trecut prin minte: el oare a trăit în aceeaşi ţară cu noi toţi?

(...) Mai multe aspecte din discursul lui Marcel Ciolacu mi s-au părut revoltătoare, însă unul a ieşit în evidenţă: un preşedinte PSD vorbind despre românii din diaspora, plângând pe umărul acestora, în condiţiile în care PSD este cauza principală pentru care românii şi-au părăsit ţara în ultimii 35 de ani. Un alt lucru: să auzi nişte lideri socialişti, progresişti, încercând să adopte un discurs conservator deja e făţărnicie dusă la extrem. Cum pot fi crezuţi cei din PSD că ei apără valorile sfinte ale poporului român, câtă vreme la Bruxelles o votează pe Ursula, câtă vreme implementează politici progresiste?", a precizat Simion.

Potrivit liderului AUR, "practic, astăzi, liderii PSD s-au adunat cu acelaşi scop ca de fiecare dată în ultimii 35 de ani: pentru a se vota ei între ei, pentru a-şi împărţi funcţii şi pentru a-şi păstra în continuare aceleaşi avantaje, locuri călduţe, pentru ei şi sinecurile lor".

"Ei trăiesc într-o Românie a lor, una a opulenţei, a avantajelor, a sinecurilor şi a posturilor plătite cu bani grei din buzunarele românilor, în vreme ce pensionarii trăiesc adevărate drame în "era recalculării pensiilor". De aceea, niciodată un lider PSD nu va putea să înţeleagă prin ce trec românii. Marcele, şi tu, la fel ca şi ceilalţi pesedişti înaintea ta, vei avea aceeaşi soartă! La fel au mai zis şi Năstase, şi Geoană, şi Ponta că vor câştiga alegerile prezidenţiale. Abia aştept turul 2 ca să pot să te bat şi să dau românilor şansa de a avea un preşedinte al lor, nu impus din altă parte. P.S.: Am văzut comentatorii şi jurnaliştii de pe la televiziunile aservite sistemului că erau contrariaţi că nu a fost AUR atacat la congresul PSD. Nu e problemă, nici în 2020 nu ne-au băgat în seamă. Să o facă şi acum şi ne vedem cu ei în turul 2! Orice alte scenarii avansate de "analiştii politici", de către "deontologii" televiziunilor sunt doar simple fantezii, menite să ne denigreze", a concluzionat Simion.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. nu este nici o diferenta intre psd si aur . nici impreuna nu faceti 30 de procente.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    tu ii aduci pe toti inapoi, le dai job si apartament de 35000 euro

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4754
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2522
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8753
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.7295

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb