SIMONIS:  "Alianţa USR-AUR este total incapabilă"

J.P.
Politică / 4 septembrie 2021

"Alianţa USR-AUR este total incapabilă"

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a declarat, sâmbătă, că alianţa USR PLUS cu AUR este total incapabilă, nu are legitimitate, iar moţiunea de cenzură a social-democraţilor este cea mai corectă, pentru că îi vizează pe toţi, conform Agerpres.

"Tot Guvernul trebuie să plece! Alianţa USR-AUR este total incapabilă. Nu au nici voturile, nici priceperea şi nici legitimitatea să depună şi să treacă o moţiune. USR-iştii nici măcar nu au avut bunul-simţ să îşi dea demisiile din guvernul pe care vor să îl dea acum jos. De ce?! Pentru că ei vor de fapt să se întoarcă pe aceleaşi funcţii şi să facă aceleaşi nenorociri ca şi până acum. Iar cei de la AUR încă n-au înţeles că sunt folosiţi în toată această mascaradă", a scris Simonis pe Facebook.

El a reafirmat, în numele PSD, că "premierul Cîţu trebuie demis urgent, dar odată cu el, trebuie să plece acasă şi USR".

"Sunt în egală măsură responsabili pentru haosul şi sărăcia în care au aruncat ţara. De aceea, credem că moţiunea PSD este cea mai corectă, pentru că îi vizează pe toţi. Avem şi voturile şi căderea de a dărâma Guvernul! Toţi sunt vinovaţi, nu doar Cîţu aşa cum fals spune USR care încearcă să ne prostească pe toţi că nici n-au fost pe la guvernare în ultimul an. Nu! Toţi trebuie să plecaţi. Urgent. Acum!", a concluzionat liderul deputaţilor social-democraţi.

Moţiunea de cenzură "Demiterea Guvernului Cîţu, singura şansă a României de a trăi!", semnată de 122 de parlamentari ai USR PLUS şi AUR, a fost depusă vineri la Senat şi Camera Deputaţilor.

PSD a publicat, joi, textul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Documentul, intitulat "Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!", susţine că singura soluţie pentru ca România să iasă dintr-o continuă criză politică, economică şi socială este ca Guvernul Cîţu să plece urgent de la conducerea ţării.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a invitat, vineri, toate partidele care doresc înlăturarea Guvernului Cîţu să contribuie cu modificări la textul moţiunii de cenzură publicate de social-democraţi.

"Invit oficial toate formaţiunile politice şi toţi parlamentarii care îşi doresc înlăturarea actualului guvern să contribuie cu modificări sau completări la moţiunea propusă de PSD, având în vedere că aceasta este singura variantă care a fost prezentată public şi care beneficiază de numărul de semnături necesar pentru iniţierea procedurii parlamentare. Le transmit domnilor Barna şi Simion că miza cea mai importantă în acest moment nu este textul sau autorul moţiunii, ci votul din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîţu", a scris Ciolacu pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Bine ne face Simonis!!

    Pur și simplu își bate p**a de noi!! Barna și Ciolos, să fiți voi ai dracului de aroganți și tâmpiți!! 

    Orban nu a fost bun, Cîțu este bețiv și dragnist, cu ce sa vina? Ciolos? El ne-a arata ce poate in 2016 , când a adus PSDul la 45%, acuma din nou, măsurile lui ridica PSD.

    Bravo Ciolos, bravo U$R, felicitări prostit din PNL care au acceptat coabitarea cu facebokistii. Asta este rezultatul șantajului permanent!! 

    1. Fiarar ai dreak de sekuristi, numai ei au pensii mari de ghertoi, noua populație normală nu ne da nimic. După ce am muncit toată viața ne condamnă la moarte si la foame.

      De ce nu votează moțiunea homosexualilor sa scăpăm de ciuma galbenă, chiar asa ne urăște psd pe noi baza partidului?

      Sam-o cada mana dacă ioi mai vota.  

    USR si AUR = alianta "adolescentilor" din cartier.

    S-a gasit "tocilarul" si "vagabontul" sa formeze anturaj politic de cartier. 

    Unul sta prost la scoala "vietii" (politice) iar altu sta bine la dat cu "pumnul". 

    semnat comenturi "cretine" 

    1. vai de mine cat de bine ai zis-o!

      super bravo!

      acest comentariu e excelent!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb