Simtel a semnat un contract cu Fan Curier, în valoare de 1,5 milioane de euro

A.I.
Ziarul BURSA #Companii / 24 decembrie 2021

Simtel a semnat un contract cu Fan Curier, în valoare de 1,5 milioane de euro

Săptămâna viitoare, acţionarilor companiei li se va supune la vot majorarea capitalului social cu aport în numerar

Simtel Team (SMTL), companie de inginerie şi tehnologie listată în Piaţa AeRO, a semnat un contract în valoare de 1,5 milioane de euro cu Fan Curier Express, pentru proiectarea , procurarea, construirea, instalarea şi punerea în funcţiune a unei centrale electrice fotovoltaice, a anunţat ieri compania printr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Conform documentului, Simtel se obligă să finalizeze totalitatea lucrărilor până la începutul lunii iunie a anului viitor.

La începutul săptămânii, compania anunţa semnarea a două contracte, în valoarea de 6,38 milioane de lei, cu Rewe Romania, ce deţine lanţurile de magazine Penny, pentru efectuarea activităţilor de inginerie, proiectare, achiziţie echipamente şi materiale precum şi execuţia lucrărilor de construcţii-montaj pentru implementarea la cheie a Instalaţiei CEFV în locaţiile indicate de către Rewe. Durata contractului este de trei ani.

Recent, compania a semnat un contract pentru achiziţia un teren de aproape 840.000 metri pătraţi în Giurgiu, la un preţ totale de 825.931 de euro plus TVA, pe suprafaţa căruia Simtel intenţionează să dezvolte un parc fotovoltaic de dimensiuni mari. Achiziţia a fost realizată folosind o parte din capitalul atras de la investitori în timpul plasamentului privat, ce a avut loc în luna mai a acestui an, conform companiei.

Săptămâna viitoare, acţionarii Simtel sunt convocaţi pentru aprobarea unei majorări de capital cu aport în numerar, prin emisiunea a 0,7 milioane de acţiuni noi, la un preţ ce urmează să fie stabilit. Banii vor fi folosiţi pentru finanţări de proiecte, în special în domeniul energiei verzi, potrivit convocatorului.

Pentru primele şase luni ale acestui an, Simtel Team a raportat venituri din exploatare de 18,53 milioane de lei, cu 30% mai mari faţă de cele din primele şase luni ale anului trecut, în timp ce profitul net s-a ridicat la 0,76 milioane de lei, în creştere cu 45%, pentru aceeaşi perioadă de raportare.

Iulia Nedea deţine 26,2% din companie, în timp ce Sergiu-Eugen Bazarciuc şi Radu-Laurenţiu Vilău au 25,9% din societate.

Simtel face parte din noul val de listări din Piaţa AeRO, iar faţă de ultimele preţuri de tranzacţionare ale acţiunilor SMTL, evaluarea bursieră a companiei se ridică la aproape 170 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb