SIPEX şi Menlo Electric încheie un parteneriat pentru livrarea de soluţii complete pentru proiectele fotovoltaice din România

F.D.
Companii / 3 septembrie

SIPEX şi Menlo Electric încheie un parteneriat pentru livrarea de soluţii complete pentru proiectele fotovoltaice din România

SIPEX, distribuitor de materiale de construcţii din România, anunţă încheierea unui parteneriat strategic cu Menlo Electric, unul dintre liderii pieţei în furnizarea de componente pentru centralele fotovoltaice. Prin acest parteneriat SIPEX are în vedere livrarea unui pachet complet pentru proiectele fotovoltaice format din panouri solare, baterii de înmagazinare, invertoare şi cabluri, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Irinel Gheorghe, CEO SIPEX a afirmat: "SIPEX are o strategie clară de creştere organică şi de dezvoltare prin extinderea gamei de produse complementare şi prin adaptarea permanentă a portofoliului la oportunităţile pieţei. Parteneriatul încheiat cu Menlo Electric vine în sprijinul tuturor celor care vor să facă tranziţia către energie sustenabilă, inclusiv prin accesarea programului "Casa Verde 2024". Avem acoperire naţională şi împreună cu Menlo Electric, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii pentru fotovoltaice din Europa, bazându-ne pe experienţa şi pe susţinerea lor din punct de vedere tehnic şi logistic, vom oferi soluţii complete pentru producerea energiei solare prin toate canalele noastre de vânzare - retail tradiţional, B2B şi online."

Adrian Stan, Country Manager pentru România şi Balcani, Menlo Electric:

"Colaborarea cu SIPEX, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de distribuţie a materialelor de construcţii din România, cu o echipă puternică de vânzări, ne va permite să facilităm accesul la echipamente de înaltă calitate pentru centrale fotovoltaice, contribuind astfel la dezvoltarea energiei regenerabile în ţară. Menlo Electric a înregistrat o evoluţie rapidă şi semnificativă în industria fotovoltaică, succes care se bazează pe strategia noastră de extindere internaţională şi pe parteneriatele solide cu furnizori de renume. Estimăm că anul 2025 va aduce o creştere semnificativă a energiei solare în regiune şi prin astfel de parteneriate suntem pregătiţi să răspundem cererii."

SIPEX - parteneriate şi produse

În ultimii 2 ani, SIPEX a continuat extinderea gamei de produse prin încheierea unui parteneriat cu Policolor- Orgachim, lider în Europa de Sud-Est în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor, şi Teraplast, cel mai mare procesator de polimeri din centrul şi estul Europei pentru distribuţia unui sistem complet de încălzire prin pardoseală, calibrat pe nevoile actuale ale consumatorilor, dezvoltat de companie sub brandul NeoTer.

SIPEX oferă servicii de consultanţă tehnică şi are capabilitatea de a reprezenta şi promova produsele unui furnizor nou pe piaţa din România atât pe parte comercială, tehnică, cât şi din punct de vedere logistic şi distribuţie.

Compania operează cu un model de afaceri integrat, organizat în 3 linii de business: vânzare şi distribuţie de materiale şi finisaje pentru construcţii, prestări servicii (consultanţă tehnică) şi vânzare de produse finite colorate.

Distribuţia se realizează prin cele trei canale:

-Retailul tradiţional - magazine de diferite dimensiuni, cu excepţia celor DIY (Do It Yourself), cu vânzare prin agenţi dedicaţi.

-Segmentul de piaţă B2B (corporate) - societăţi de construcţii, dezvoltatori, instituţii de stat sau private, echipe de meseriaşi şi persoane fizice, care construiesc în regie proprie sau îşi renovează proprietăţile. Din 2019 compania are un canal dedicat acestui segment, www.sipexcomenzi.ro, care are scopul de a simplifica procesul de vânzare către partenerii existenţi şi de a reduce costurile operaţionale, prin oferirea unor facilităţi self-service.

-Magazin online propriu - în curând cu aplicaţie de mobil, tabletă şi laptop. Aplicaţia va repartiza comenzile către cele mai apropiate puncte de lucru, astfel încât livrarea să se facă într-un timp cât mai scurt.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb