SIVECO, principalul furnizor de servicii IT din ţara noastră

F.A.
Companii / 9 septembrie 2013

Compania SIVECO România a înregistrat o cotă de piaţă de 16,80%, fiind lider al segmentului de servicii de integrare de sisteme, conform celui mai recent studiu realizat de International Data Corp (IDC).

SIVECO deţine 7,9% din piaţa locală de servicii IT, înregistrând o creştere semnificativă a valorii serviciilor livrate clienţilor din ţară şi din străinătate, conform unui comunicat de presă.

Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO România, declară: "Analizele IDC arată că serviciile IT sunt esenţiale pentru funcţionarea economiei globale şi a societăţii în ansamblu, fiind indispensabile pentru funcţionarea lumii moderne. Tot ele ne atrag atenţia asupra creşterii permanente a complexităţii organizaţionale. Centre de cost multiple, structuri descentralizate de decizie, nevoia de reproiectare a unor < procese organice > dezvoltate de-a lungul a zeci de ani, gestionarea a milioane de utilizatori şi a unor volume uriaşe de date, confruntarea cu atitudini conservatoare şi obişnuinţa utilizatorilor finali de a face lucrurile cum sunt, nu neapărat aşa cum ar trebui să fie făcute, reprezintă doar câteva dintre obstacolele care trebuie depăşite în procesul de integrare în mediul digital. Toate aceste provocări reprezintă în mod egal oportunităţi, aşa cum o dovedeşte faptul că de 10 ani ne menţinem pe poziţii fruntaşe în topul IDC".

Compania, înfiinţată în 1992, dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb