SkyTower semnează noi contracte de închiriere şi anunţă trei noi chiriaşi

G.D.
Companii / 15 decembrie 2022

Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI Romania

Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI Romania

SkyTower a încheiat trei noi contracte de închiriere şi primeşte cei mai noi chiriaşi ai turnului: start-up-ul românesc ZoidPay, dezvoltatorul de software Kubeark şi dezvoltatorul imobiliar Certion, conform unui comunicat remis redacţiei. Împreună, cei trei noi chiriaşi au contractat un spaţiu total de birouri de aproape 2.000 de metri pătraţi.

Potrivit sursei citate, ZoidPay, companie specializată în tehnologia blockchain şi în furnizarea de soluţii de cripto lichiditate, a contractat întregul etaj 11 al clădirii pentru sediul său central. Start-up-ul românesc ZoidPay a fost fondat în 2018 ca furnizor de arhitectură deschisă pentru servicii financiare Web 3.0 şi ca platformă de cripto lichiditate, care permite emiterea de carduri pentru achiziţii de la orice comerciant.

Totodată, dezvoltatorul român de software Kubeark se va instala în noile birouri de la primul etaj al turnului. Compania oferă scalabilitate rapidă pentru produse SaaS şi implementează produse software de business management.

Certion, cel mai recent membru al comunităţii de afaceri din turn, a închiriat un birou cu vedere panoramică la etajul 12 al clădirii. Compania dezvoltă mai multe proiecte imobiliare premium pe litoralul romanesc.

"Sunt bucuroasă să îi salut pe cei trei noi chiriaşi - trei companii locale, care au ales propunerea noastră pentru noul lor sediu şi o nouă etapă de dezvoltare. Acest lucru ne arată că efortul pe care îl depunem în reproiectarea şi îmbunătăţirea facilităţilor de business şi a birourilor noastre urmează cerinţele chiriaşilor noştri şi întâmpină nevoile pieţei, având în vedere schimbările modului în care lucrăm din ultimii doi ani. De aceea, suntem determinaţi să continuăm să oferim un mediu de lucru dinamic, să oferim oportunităţi de colaborare între un grup divers de chiriaşi şi să investim în SkyTower", a declarat Florentina Mitricoaia, Leasing and Asset Manager RPHI Romania - compania care deţine şi administrează SkyTower.

În urma unui amplu proiect de investiţii implementat în 2022 pentru dezvoltarea Centrului de evenimente SkyHub, reproiectarea lobby-ului clădirii într-un spaţiu care încorporează tehnologie hi-tech, precum şi a altor facilităţi, SkyTower a semnat opt noi contracte de închiriere sau de prelungire.

În prezent, gradul de ocupare al SkyTower este de aproape 100%, cu un mix echilibrat de chiriaşi de companii mari şi mijlocii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb