Smarttech247 îşi deschide oficial noile birouri din România

S.B.
Companii / 4 octombrie 2021

Smarttech247 îşi deschide oficial noile birouri din România

Compania irlandeză Smarttech247 a inaugurat oficial noile sale birouri din centrul Bucureştiului, într-o conferinţă despre evoluţia ameninţărilor de securitate cibernetică în anul 2021, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa Ambasadorului Irlandei, E.S. Paul McGarry, a Ralucăi Săceanu, COO Smarttech247 şi a doamnei Gemma Webb, CEO Romania Ireland Business Association (RIBA).

Evenimentul, desfăşurat la chiar Resedinţa Ambasadorului Irlandei în România, a atras o serie de vorbitori-cheie, peste 50 de profesionişti din industrie şi lideri de afaceri din diverse sectoare, inclusiv guvern, servicii financiare, telecomunicaţii, sănătate, tehnologie şi sectorul securităţii cibernetice.

În cadrul evenimentului, Raluca Săceanu, Chief Operating Officer Smarttech247, a declarat: "Este prima dată când organizăm un astfel de eveniment în România cu scopul de a împărtăşi idei cu privire la modalităţi de a menţine sub control ameninţările de securitate cibernetică. În contextul în care autorităţile şi companiile se străduiesc să-şi protejeze interesele, s-a dovedit a fi un eveniment important şi foarte apreciat. Suntem mândri că am reuşit să îl organizam într-o locaţie atât de importantă precum Bucureşti, care devine un centru de referinţă în materie de securitate cibernetică în Europa."

Noile birouri ale companiei sunt amplasate într-un prestigios centru de afaceri, ocupat primordial de companii high tech cu creştere exponenţială, contribuind la o expunere şi promovare mai eficientă a produselor şi serviciilor Smarttech247, dar şi la creşterea cotei de piaţă a companiei.

"Sunt momente extrem de interesante pentru Smarttech247, pentru programul nostru de consolidare a planului de afaceri pentru piaţa din România şi regiunea Europei Centrale şi de Sud-Est, şi suntem convinşi că prin inaugurarea acestui nou sediu agenda noastră de inovare, dezvoltare şi extindere va cunoaşte un nou imbold", spune Raluca Săceanu, COO Smarttech247.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb