SN "Radiocomunicaţii" a lansat cartelele telefonice preplătite RING+

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 23 aprilie 2004

SN "Radiocomunicaţii SA a lan-sat, în cadrul Tîrgului pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii - CERF 2004, cartelele preplătite RING+ pentru convorbiri interurbane şi internaţionale. Cartelele telefonice pre-plătite RING+ sunt uşor de utilizat, putînd fi folosite de aca-să, de la birou sau de la cabinele telefonice ale Radiocomunicaţii SA.

Cartelele se găsesc în trei variante: 3 Euro, 5 Euro şi 10 Euro (fără TVA) şi reprezintă un serviciu cu acoperire mare, pu-tîndu-se suna oriunde în ţară sau în lume.

Cu cartelele telefonice RING+ se poate vorbi la cele mai avantajoase tarife de pe piaţa de telecomunicaţii din România: doar 0,058 euro /minut pentru convorbirile interurbane, 0,07 euro/minut cu Ungaria şi 0,08 euro/minut cu SUA, Canada şi cu cele mai importante destinaţii din Europa.

Apelul la numărul de acces este gratuit şi se poate face de la orice telefon fix din reţeaua RomTelecom, iar taxarea se face la şase secunde, după primele 30 de secunde.

În cadrul CERF 2004, Radiocomunicaţii participă cu stand propriu, în cadrul căruia, ală-turi de serviciul de telefonie prin intermediul cartelelor preplătite, prezintă şi serviciile sale de telecomunicaţii: Internet, vide-o-conferinţă, VPN.

"Radiocomunicaţii", unul dintre principalii operatori de servicii de telecomunicaţii din Ro-mâ-nia, dispune de un portofoliu variat de servicii, adre-sîn-du-se în principal segmentului business: telefonie internaţiona-lă şi interurbană, VPN, linii închiriate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb