Sofmedica Group la 30 de ani de activitate: Investiţii de peste 55 milioane euro în regiune

F.D.
Companii / 17 septembrie

Georgios Sofianos, CEO, SOFMEDICA Group

Georgios Sofianos, CEO, SOFMEDICA Group

Anul acesta, SOFMEDICA Group sărbătoreşte trei decenii de inovaţie în domeniul sănătăţii. Fondat în 1994, Grupul este prezent în şase ţări europene: România, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Cipru şi, mai recent, Croaţia, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

De la înfiinţarea sa şi până în prezent, SOFMEDICA Group a investit peste 55 de milioane de euro în regiune. De-a lungul anilor, organizaţia s-a extins semnificativ, iar pentru anul 2024 estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro. Grupul îşi continuă angajamentul de a ridica standardele industriei şi de a sprijini profesioniştii din sănătate, oferindu-le instrumentele, formarea şi tehnologia necesare pentru a oferi îngrijire de excepţie, mai ales într-un peisaj în continuă schimbare. Până în prezent, peste 7 milioane de euro au fost investiţi în dezvoltarea de programe educaţionale complexe dedicate profesioniştilor din domeniul sănătăţii.

Grupul de companii SOFMEDICA şi-a consolidat poziţia de pionier prin crearea unui ecosistem pentru profesioniştii din sănătate, atât prin implementarea de programe educaţionale inovatoare, cât şi prin dezvoltarea unui sector de infrastructură medicală de top. Această abordare integrată a permis realizarea de numeroase premiere medicale în regiune: introducerea unor terapii precum dializa la domiciliu, dispozitivele de asistare ventriculară stângă (inimă artificială), chirurgia asistată robotic, video-capsula endoscopică şi înlocuirea transcateter a valvei aortice. Aceste realizări întăresc angajamentul Grupului de a face accesibile soluţii medicale de top chiar şi celor mai îndepărtaţi pacienţi din Europa.

"Ceea ce a început ca ambiţia de a facilita accesul la tehnologie medicală de înaltă calitate în România s-a transformat într-o misiune de a revoluţiona furnizarea serviciilor medicale într-o întreagă regiune formată deja din şase ţări membre UE - pentru câte un spital, un medic şi un pacient pe rând. Privind înapoi, tindem să ne măsurăm succesul nu atât prin tehnologiile pe care le-am introdus, ci prin vieţile oamenilor - profesionişti din domeniul sănătăţii şi pacienţi - pe care le-am influenţat", a declarat Georgios Sofianos, CEO, SOFMEDICA Group.

Concentrându-se pe diagnosticul precoce şi precis al bolilor care pun viaţa în pericol şi tratamentul acestora prin cele mai avansate tehnici chirurgicale, SOFMEDICA Group a pus în permanenţă pe primul loc ceea ce contează cel mai mult: pacienţii.

Evoluţia Grupului SOFMEDICA a fost susţinută de o concentrare strategică pe disciplina financiară, managementul calităţii şi guvernanţa conformităţii, dar şi angajamentul faţă de fiabilitate şi parteneriate pe termen lung. Investiţiile în aceste arii de interes, deşi consumatoare de resurse pe termen scurt, au fost esenţiale pentru a modela cultura companiei.

"Vedem viitorul ca un moment în care soluţiile digitale şi robotice vor evolua de la a fi inovatoare la a deveni standardul de îngrijire, accelerând accesul la diagnostice şi terapii salvatoare de vieţi. Rămânem concentraţi pe construirea de parteneriate fiabile, încurajând colaborarea între sectoare şi ţări, având în vedere pacientul ca beneficiar final suprem. Prin promovarea acestor progrese, ne propunem nu doar să livrăm tehnologie de vârf, ci şi să transformăm întregul ecosistem de sănătate, asigurându-ne că cea mai bună îngrijire este la dispoziţia cât mai multor oameni, venind în sprijinul profesioniştilor şi ssusţinând comunităţile", a adăugat Georgios Sofianos, CEO, SOFMEDICA Group.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb