SoftOne România intenţionează să se extindă în Iaşi şi zona Moldovei

Marius Constantin
Companii / 29 mai 2015

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP şi Cloud, are ca obiectiv dezvoltarea reţelei de parteneri în Iaşi şi zona Moldovei, până la finalul anului, arată un comunicat transmis astăzi redacţiei.

SoftOne a organizat recent un eveniment în Iaşi, axat pe informarea companiilor cu privire la multiplele beneficii ale soluţiilor Cloud ERP, precum şi pe modelul său unic de business de a lucra cu reţeaua de parteneri.

Haris Zachariades, CEO SoftOne România, a declarat : "Credem că atât în municipiul Iaşi cat şi în întreaga zonă a Moldovei există un potenţial deosebit de dezvoltare, iar soluţia noastră inovatoare, Soft1 ERP, poate face diferenţa în piaţă, prin multiplele avantaje pe care le încorporează. În acest moment, suntem în proces de extindere la nivel naţional, iar accentuarea prezenţei noastre în Moldova va aduce cu siguranţă multiple beneficii mediului de afaceri local".

Anul trecut, SoftOne România şi-a dublat numărul de clienţi şi parteneri şi a investit peste 1,5 milioane de euro în managementul produselor, dezvoltarea reţelei de parteneri, training, marketing şi vânzări.

La nivel naţional, strategia SoftOne din acest an este de a-şi dubla reţeaua de parteneri, pentru a fi prezentă în toate judeţele. Totodată, SoftOne România urmăreşte să îşi mărească portofoliul de clienţi până la sfârşitul anului, de la 130 la finalul lui 2014, la peste 250.

SoftOne Technologies, partener certificat Microsoft şi unul dintre furnizorii de top de ERP, CRM şi Business Intelligence (BI), a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro în 2014, o creştere cu 15% faţă de anul precedent. Compania are in prezent un portofoliu de peste 13.500 clienţi, care activează în diverse pieţe din sud-estul Europei, Rusia şi Orientul Mijlociu, precum şi în multe industrii, cum ar fi retail, distributie, constructii, transporturi, producţie şi servicii. SoftOne Technologies şi filialele sale au peste 300 de parteneri, 1.500 de dezvoltatori asociaţi şi peste 1.200 de instalaţii în Cloud.

Soft1 ERP este singura soluţie software de business din România, care lucrează identic pe serverele clienţilor, precum şi în Cloud, şi care poate fi personalizată 100% în funcţie de nevoile clientului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb