SoftServe aniversează 30 de ani cu o donaţie de 1.2 milioane dolari pentru achiziţia a 100 de ambulanţe pentru Ucraina

T.B.
Companii / 20 iulie 2023

SoftServe aniversează 30 de ani cu o donaţie de 1.2 milioane dolari pentru achiziţia a 100 de ambulanţe pentru Ucraina

Fundaţia caritabilă Open Eyes a SoftServe va achiziţiona şi trimite în Ucraina, către linia frontului, 100 de ambulanţe. Aceste vehicule medicale se vor adăuga celorlalte 123 donate până în prezent cu ajutorul companiei.

Proiectul caritabil, denumit "Drive for Life.+100", a fost anunţat cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a companiei.

Pe parcursul acestui an de război, conform informaţiilor Ministerului Sănătăţii din Ucraina, forţele ruse au distrus 250 de ambulanţe, alte 103 au fost avariate şi 125 furate. Pentru a reface rapid flota de vehicule de urgenţă de pe front, Ucraina colaborează cu parteneri şi organizaţii internaţionale pentru a oferi ajutor. De asemenea, sectorul de afaceri ucrainean nu este nici el indiferent în ceea ce priveşte nevoile apărătorilor.

"De la începutul războiului, fundaţia Open Eyes a furnizat 123 de ambulanţe şi vehicule de evacuare medicală către linia frontului, contribuind astfel la acordarea de asistenţă medicală şi la transportul a peste 5,000 de victime. Continuăm să ne dedicăm resursele pentru a ajuta medicii să îşi facă meseria", a comentat Taras Vervega, co-fondator SoftServe şi preşedintele fundaţiei caritabile, Open Eyes.

Proiectul caritabil a început prin achiziţionarea a patru ambulanţe din străinătate, care sunt în prezent recondiţionate şi vor fi trimise în curând în cele mai fierbinţi zone de pe front. Înainte de a fi trimise, vehiculele sunt supuse unor inspecţii tehnice şi sunt dotate cu echipamente medicale şi medicamente necesare pentru a salva vieţi. Fundaţia colaborează direct cu peste 70 de unităţi medicale, ceea ce îi permite să înţeleagă clar şi să răspundă nevoilor profesioniştilor din domeniul medical.

"SoftServe este un business sustenabil, iar sprijinirea comunităţilor din care facem parte este o componentă importantă a organizaţiei noastre. Acum, la aniversarea a 30 de ani, ne întoarcem la rădăcinile noastre şi continuăm demersul iniţiat anul trecut pentru sprijinirea Ucrainei în această perioadă de agresiune." spune Dan Paraschiv, Country Manager SoftServe România.

Compania SoftServe va dona peste 1,2 milioane dolari pentru achiziţionarea de ambulanţe. Celalaltă parte a fondurilor necesare - 600.000 dolari - va fi strânsă de către Open Eyes prin crowdfunding - donaţii din partea angajaţilor, clienţilor şi partenerilor, precum şi a altor persoane care doresc să sprijine acest proiect, din întreaga lume.

În primele zile, Open Eyes a strâns deja 46,000 de dolari.

Anul trecut, cu ocazia celei de-a 29-a aniversări, SoftServe a contribuit la achiziţionarea şi transferul pe linia frontului a 71 de ambulanţe şi 52 de vehicule de evacuare medicală, dar şi la dotarea lor cu echipamentul necesar.

Începând cu 24 februarie 2022, SoftServe a donat aproximativ 17.6 milioane de dolari pentru a ajuta Ucraina. O parte semnificativă din această sumă a fost cheltuită pentru proiecte ale Open Eyes. Odată cu invazia Rusiei în Ucraina, fundaţia a achiziţionat şi donat peste 512 tone de ajutor umanitar, peste 30,000 de pachete cu medicamente şi a furnizat 8,779 de echipamente informatice şi 22,617 de echipamente de protecţie pentru cei care apără ţara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb