SoftServe deschide primul sediu din ţară şi creşte de trei ori echipa locală

F.D.
Companii / 23 noiembrie 2023

SoftServe deschide primul sediu din ţară şi creşte de trei ori echipa locală

SoftServe, firmă de IT din Europa, prezentă pe piaţa locală din mai 2022, a inaugurat primul sediu din ţară, în Bucureşti, şi va încheia 2023 cu o creştere de peste 200% a numărului de angajaţi din România, conform unui comunicat de presă al companiei.

Biroul SoftServe România este localizat în clădirea Charles de Gaulle Plaza din zona centru-nord şi are o suprafaţă utilă de peste 540 metri pătraţi. Înainte de a deschide biroul din Charles de Gaulle Plaza, SoftServe oferea angajaţilor din Bucureşti posibilitatea de a lucra dintr-un co-working din centrul Capitalei.

"SoftServe continuă să aibă o politică de lucru flexibilă, oferind tuturor angajaţilor posibilitatea de a alege liber de unde lucrează. Acest birou ne ajută să creştem acest nivel de flexibilitate şi să venim în întâmpinarea colegilor care preferă să lucreze de la birou sau care au nevoie de un spaţiu pentru diverse întâlniri de echipă," a spus Dan Paraschiv, Country Manager, SoftServe România.

Pe lângă biroul recent inaugurat în Bucureşti, SoftServe România a hotărât să pună şi la dispoziţia angajaţilor din Cluj spaţii de lucru într-un hub de co-working din oraş, prin intermediul soluţiei Pluria, ce oferă acces la o reţea naţională de spaţii flexibile.

"Bucureşti şi Cluj sunt, în prezent, oraşele cu cei mai mulţi angajaţi, dar modelul de lucru de la distanţă ne permite să avem echipe oriunde în România. Printre oraşele unde suntem prezenţi acum cu mici echipe se numără Braşov, Iaşi şi Timişoara. Am început în România ca angajator 100% remote şi este un model cu care continuăm să operăm şi pentru care suntem recunoscuţi," a adăugat Dan Paraschiv.

SoftServe a inaugurat operaţiunile din România în mai 2022, ca parte a strategiei de extindere globală.

"Când am intrat în România - în mai 2022 - eram 2 angajaţi, eu şi un recruiter. Anul acesta, vom încheia cu aproape 150 de colegi, de 3 ori mai mulţi faţă de începutul lui 2023, şi continuăm să creştem. Urmărim să ajungem la 250 de oameni până la finalul anului viitor," a punctat Dan Paraschiv, Country Manager SoftServe România.

Pe lângă politica de lucru flexibilă, SoftServe oferă angajaţilor o suită de alte beneficii, cu accent pe wellbeing şi educaţie.

Astfel, compania oferă un pachet de beneficii flexibile, angajaţii compunându-şi singuri, în limita unui buget lunar, pachetul extrasalarial. De asemenea, toţi angajaţii primesc 25 de zile de concediu de odihnă, dar şi alte zile libere în plus pentru diverse evenimente personale sau familiale.

Totodată, SoftServe dispune de un adevărat ecosistem educaţional. Sub denumirea SoftServe University, compania oferă angajaţilor peste 1,000 de cursuri dezvoltate intern, care se adaugă altor 10,000 pe care aceştia le pot accesa gratuit pe Udemy Business. În plus, compania suportă costul certificării angajaţilor pentru o serie de tehnologii, contribuind astfel la dezvoltarea profesională accelerată a specialiştilor din companie.

SoftServe are şi o componentă de implicare socială dezvoltată. Compania are propria fundaţie caritabilă - Open Eyes - şi propria platformă de crowdsourcing - Open Tech, prin care se implică în diverse programe sociale în toate ţările în care este prezentă.

Prin Open Eyes, compania a donat anul acesta 1,2 milioane de dolari pentru achiziţia a 100 de ambulanţe pentru Ucraina prin programul Drive for Life. Această donaţie se adaugă celorlalte 123 de vehicule medicale donate de fundaţie în 2022 pentru a veni în ajutorul salvatorilor de pe linia frontului din Ucraina.

În primul an în România, compania şi voluntarii SoftServe au susţinut mai multe acţiuni de plantare din Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Braşov, colaborând cu organizaţia Creştem România Împreună, parteneriat care va continua şi în 2024. De asemenea, compania a lansat prin programul EmpowerU, care sprijină incluziunea grupurilor vulnerabile, cursuri de IT gratuite pentru persoanele strămutate ca urmare a războiului din Ucraina, în parteneriat cu Consiliul Naţional Român pentru Refugiaţi (CNRR). Primul curs, axat pe studiul HTML, se va încheia la finalul acestei luni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb