SORIN CÎMPEANU, DESPRE VIZITA LA ŞCOALA ''URUGUAY: ''M-a bucurat aprecierea pentru profesorii şi elevii români''

G.U.
Politică / 7 mai 2022

''M-a bucurat aprecierea pentru profesorii şi elevii români''

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şi-a exprimat satisfacţia faţă de aprecierea pentru profesorii şi elevii români din partea primelor doamne ale SUA şi României, Jill Biden şi Carmen Iohannis, cu prilejul vizitei efectuate, astăzi, la Şcoala Gimnazială "Uruguay" din Sectorul 1 al Capitalei, conform Agerpres.

"Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, dr. Jill Biden şi prima doamnă a României, prof. Carmen Iohannis, au vizitat Şcoala Gimnazială "Uruguay", unitate de învăţământ de stat ce găzduieşte elevi refugiaţi din Ucraina. M-a bucurat aprecierea pentru profesorii şi elevii români care au dat dovadă de solidaritate, oferind colegilor ucraineni un sentiment de căldură, de normalitate şi de stabilitate. M-a bucurat în egală măsură şi aprecierea faţă de proiectul "România Educată", un proiect de ţară care vizează in primul rând calitatea şi echitatea în educaţie, proiect prin care poate fi facilitat şi un sprijin mai eficient pentru copiii refugiaţi din Ucraina", a scris ministrul pe Facebook.

Acesta le-a mulţumit pe această cale profesorilor şi elevilor români şi a adăugat că apreciază eforturile profesorilor voluntari ucraineni, precum şi eforturile organizaţiilor care s-au implicat în primirea copiilor ucraineni.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, şi soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, au ajuns, sâmbătă, la Şcoala Gimnazială "Uruguay" din Sectorul 1 al Capitalei, care găzduieşte elevi ucraineni refugiaţi.

Au fost prezenţi ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, însărcinatul cu afaceri ad-interim al SUA în România, David Muniz, secretarul de stat adjunct pentru Afaceri europene şi eurasiatice Karen Donfried, fostul ambasador american la Bucureşti (2009 - 2012) Mark Gitenstein, în prezent ambasadorul SUA la Uniunea Europeană, şi soţia acestuia, Elizabeth Gitenstein, consilierul prezidenţial Ligia Deca.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Din pacate, TU nu ai avut vreo contribuitie pozitiva la asta.

    In schimb, ai putea inchide fabricile de diplome universitare din Romania. 

    De exemplu la universitatea Hyperion din capitala nu este necesara prezenta studentilor la examinare pentru a trece examenele!!!! Acolo se pot lua examenele in absenta, iar in asemenea situatie sunt multe alte universitati din tara care emit diplome cu valoare juridica dar fara valoare practica cu acoperire in cunostinte. 

    SUNT NECESARE EXAMINARILE CU SUBIECTE UNICE PENTRU TOATA TARA si cu corectarea lucrarilor in alte centre (sau in alte universitati).

    Putem sa avem cel mai performant sistem de invatamant preuniversitar pentru ca este in zadar asta, din moment ce singurele diplome care conteaza la angajare, cele universitare, pot fi contrafacute. Sunt pline ministerele, agentiile, autoritatile de experti cu diplome dar fara cunostinte, iar rezultatele "fructuoase" ale muncii lor dezastruoase se vad in toata tara. 

    Hai sictir ministrelasule. Aprecierea voastră pentru profesori și elevi este egală cu zero. Jegurilor, plătiți profesorii cu salarii de salahori și aveți tupeul să vorbiți de apreciere.

    E o politețe elementară a Primei Doamne și cam atât!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb