SORIN GRINDEANU: "A fost atribuit contractul privind studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Craiova - Lugoj"

G.B
Miscellanea / 23 decembrie 2021

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat ieri atribuirea contractului privind studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Craiova - Lugoj. Contractul, în valoare de peste 90 de milioane de lei, a fost câştigat de o asociere de firme, potrivit Digi24.

"A fost desemnat câştigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate destinat construcţiei drumului de mare viteză Craiova- Drobeta Turnu Severin- Lugoj", a scris Sorin Grindeanu ieri pe Facebook.

El spune că "prin construcţia acestui drum va fi redus considerabil timpul de călătorie între localităţile Craiova şi Lugoj" şi, "în plus, va fi asigurată o conexiune mai eficientă cu viitoarele drumuri expres Craiova - Piteşti şi Craiova- Târgu Jiu".

Contractul, în valoae de peste 92,7 milioane de lei fără TVA, a fost câştigat de asocierea Egis Romania SA - Search Corporation S.R.L.- Italrom Inginerie Internaţională SRL - Geostud S.R.L. - ECO Geodrum S.R.L. - Egis International SAS, a mai menţionat ministrul Transporturilor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Va laudati cu atribuirea contractului de studiu de fezabilitate, care va fi realizat in 3 ani de o multinationala Egis (in care statul francez este actionar) si search Corp (abonata la studiile de fezabilitate cu experienta de zeci de ani). La asemenea nume si experienta 6-8 luni erau de ajuns, ca tot cistiga un purcoi de bani. Cind vom vedea in Romania, o unitate militara cu atributii in constructii de drumuri si poduri in Romania? Ca daca iti trebuie un drum din ratiuni militare nu poti sa te rogi de constructorii lu' Peste sa ti-l realizeze.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb