Sorin Grindeanu: "Până aseară au fost verificate peste 50.000 de şuruburi la podul de la Brăila"

F.D.
Miscellanea / 1 septembrie 2023

Sorin Grindeanu: "Până aseară au fost verificate peste 50.000 de şuruburi la podul de la Brăila"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că aproximativ 50.000 de şuruburi din cele circa 100.000 au fost verificate pe podul de la Brăila şi că s-au găsit 180 de şuruburi care nu au fost bine strânse. Ministrul a dat asigurări că se poate circula în siguranţă pe acest pod, potrivit News.ro

"Până aseară au fost verificate peste 50.000 de şuruburi. Totalul e în jur de 100.000. La cele peste 50.000 s-au găsit 180 de şuruburi nestrânse. O să se termine această verificare în zilele următoare, probabil în acest weekend", a declarat Sorin Grindeanu, într-o conferinţă de presă, de vineri, care a avut loc la Timişoara.

Ministrul Transporturilor a menţionat că nu e niciun pericol să cadă podul.

"A doua componentă, îi asigur pe români că nu e niciun fel de pericol să pice podul, să pice unii în Dunăre. Am văzut că sunt şi formaţiuni politice, că fac şi plângeri la Bruxelles. Dacă au temeri să treacă peste pod, pot trece şi cu bacul, dacă nimeresc Brăila. Trecând într-un registru serios, vă asigur că nu există probleme de siguranţă în trafic. E o investiţie începută în 2017. Întâmplător, în acea jumătate de an, s-a asigurat finanţarea, s-au făcut primii paşi pentru această investiţie. Nu înţeleg această dorinţă a unora, de a scoate în evidenţă doar lucrurile rele, doar faptul că în România nimic nu se poate întâmplă bine. Din 2017 până acum au fost mai mulţi miniştri, premieri, i-am invitat pe toţi cu excepţia unuia, numai cel dinaintea mea nu a fost. Probabil nu avea de ce să vină, că nu a făcut nimic pe acel subiect. În rest au fost toţi, indiferent de culoarea politică", a mai spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu s-a referit şi la discuţiile de pe nivelările de pe asfalt.

"În al treilea rând, am mai văzut şi în urmă cu 3 săptămâni când am avut o reuniune cu Departamentul de Stat,cu Ambasada SUA, la Galaţi şi am văzut că sunt ştiri că ar fi denivelări şi e risc să pice unii în Dunăre. Fiind la Galaţi, am trecut pe pod. E adevărat că în aceste săptămâni CNAIR a dat restricţii de trafic. Când sunt temperaturi mari, se dau restricţii de trafic peste tot, nu doar în România. Că nu au respectat nişte domni aceste restricţii, au fost amendaţi. Lucrarea şi responsabilitatea e a constructorului. Nu fac lucrările cum trebuie, vor plăti. Nu există niciun fel de pericol. Domnii care sunt îngrijoraţi, să treacă cu bacul", a precizat Grindeanu.

În mediul online au apărut mai multe imagini cu şuruburi nestrânse pe podul de peste Dunăre de la Brăila.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Ce vrea sa spuna poetul? Fiecare surub are rolul lui ....? La suduri e mai dezastru ....asta nu se poate verifica asa usor....deocamdata

    1. Vrea sa spuna ca suntem prostii planetei condusi de idiotii si hotii planetei Avem un pod nou (cica), construit pe bani multi caruia ii pica suruburile, asfaltul i se deformeaza si acum este verificat dupa spusele ctitorului de la Transporturi.

      Pentru asta am platit si am asteptat podul nou?

      Ca sa avem ce verifica? 

    auzi ba grinda, baga iapa in tinda da=i fan sa roaza si pupo-n gaoaza ! asta e reactia lu primaru din caracal la sesizarile cetatenilor arsi de la explozia buteliilor gpl. o da in misto cand e de plans ! e caz penal si el face can-can. poate ar trebui pus sa sape la un nou canal, el si camarila lui.

    de ce nu au verificat inainte ? verifici dupa ce cade podul ?

    sunt instrumente speciale de masura..

    in asa scurt timp… nu cred… 

    e bagat din burta… 

    sa vad raportul cate suruburi… ce variatii…. citite… in cat tip … pe cate ture de lucru… cu cate aparate.. cu cati oameni… 

    cati au masurat cu aparatul cati au notat / salvat datele / variatiile citite… cati au construit raportul … si diagrama in autocad pe 3D variatie rezistenta suruburi ..  

    stiti voi tre sa dea ca un desen… cu culori de la rece la cald.. pe urma mergem cu desenul sau videul 3D in presa… 

    s c c r e t 

    Repede, repede...sa strangem mai tare suruburile...ca daca nu, la noapte,o rsa vina "magnetii" sa le sterpeleasca...iar la primul cutremur mai voinic sau la prima furtuna mai violenta se va alege prafu' de podu' inaugurat cu mare fast, pe repede inainte, de cei mai mari taietori panglici ai natiei: Iohannis, Ciolacu, Ciuca, Grindeanu, Tudose...

    Reminder!!! Ultimii doi au fost prim-ministrii in guvernele marioaneta ale lu' Dragnea penalu'...ce s-a mai intamplat intre-timp...nimic grav, doar s-au corcit intre ei. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb