Spartan a deschis un nou restaurant în Carolina Mall din Alba Iulia şi ajunge la 71 de unităţi

T.B.
Companii / 4 octombrie 2023

Spartan a deschis un nou restaurant în Carolina Mall din Alba Iulia şi ajunge la 71 de unităţi

Spartan, lanţul de restaurante fast food fondat de Ştefan Mandachi îşi continuă expansiunea, se arată într-un comunicat al Spartan, remis redacţiei. O nouă locaţie, cea cu numărul 71, a fost deschisă în Carolina Mall din Alba Iulia. Ciprian Nicolas, partener Spartan, se află la cel de-al cincilea restaurant şi, ȋn cinci ani de la preluarea francizei, a ajuns la o cifră de afaceri de aproape cinci milioane de euro, se mai arată în comunicat.

"Având în vedere feedbackul pozitiv, dar şi strategia de business a Spartan - care se axează pe creştere şi pe dezvoltare - am deschis, din postura de partener francizat, cel de-al treilea restaurant în Alba Iulia, de data aceasta în Carolina Mall. Celelalate două sunt în Alba Mall şi în Dedeman. Doresc să exploatez la maximum potenţialul pe care îl avem la dispoziţie. De când sunt partener francizat al brandului românesc de fast food, am ajuns la cinci unităţi, ȋn care am investit 590.000 de euro, iar cifra de afaceri în perioada 2018 - 2022 este de 4,8 milioane de euro", a spus Ciprian Nicolas, fondator Lukfood Team, conform sursei citate.

Restaurantul Spartan din Carolina Mall Alba Iulia a pornit cu o investiţie de 170.000 de euro. În prima săptămână de la deschidere, noua locaţie a avut peste 5.000 de clienţi serviţi, iar vânzările depăşesc 225.000 lei, într-o singură săptămână, informează sursa precizată.

Meniul Spartan a fost îmbunătăţit în ultimele 8 luni, de la vânzarea Spartan. Au fost introduse noi produse, Gyros Grecia şi papanaşi cu brânză, transmite Spartan.

"Ne dorim să aducem restaurantele Spartan cât mai aproape de clienţii din toată ţara, dar şi să îi vedem pe aceştia mulţumiţi de serviciile şi de preparatele noastre. Recent, am introdus ȋn meniu şi cel mai iubit desert românesc - papanaşii. Pentru că gusturile sunt variate, avem trei variante: cu dulceaţă de afine, vişine şi, bineînţeles, Nutella. Până acum, feedback-ul de la clienţi a fost extrem de bun, iar asta ne ȋncurajează să continuăm să diversificăm oferta de produse", a spus Gabriel Melniciuc, CEO-ul Spartan, se menţionează în comunicat.

În total, în România, sub brandul Spartan sunt 69 de restaurante, plus încă două care se află în Spania, în Castellon si Barcelona. Produsele Spartan sunt disponibile pe platformele de livrări, precum Glovo sau Tazz, conform sursei citate.

Ştefan Mandachi a vândut, anul acesta, lanţul Spartan şi a ieşit din business-urile din domeniul HoReCa, investind într-o companie de consultanţă pentru antreprenorii care vor să-şi francizeze propriile afaceri, arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb