Speedwell vinde 75% din acţiunile clădirii de birouri MIRO către Hili Properties

S.B.
Companii #Construcţii / 8 august 2022

Speedwell vinde 75% din acţiunile clădirii de birouri MIRO către Hili Properties

Speedwell a semnat un contract cu Hili Properties plc din Malta pentru vânzarea a 75% din acţiunile firmei Baneasa Real Estate SRL, societatea care deţine clădirea de birouri MIRO din zona Băneasa.

Restul de 25% din acţiuni rămâne în proprietatea SPEEDWELL pentru încă 2 ani. Clădirea MIRO a fost finalizată la sfârşitul anului trecut.

Hili Properties, parte din Hili Ventures, este un investitor strategic în proprietăţi imobiliare comerciale în cele mai prospere oraşe europene, în cele în curs de dezvoltare şi în capitale. În Bucureşti, Hili Properties deţine şi gestionează Centrul de Afaceri ART care găzduieşte Spitalul Academic Ponderas, parte din Reţeaua Privată de Sănătate Regina Maria.

"Această tranzacţie dovedeşte încă o dată faptul că un proiect de calitate atrage întotdeauna parteneri de calitate, fie ca este vorba de cumpărător sau de chiriaşi. Ne bucurăm să avem Hili Properties ca partener pentru MIRO, ştiind că împărtăşim aceeaşi viziune în ceea ce priveşte gestionarea, întreţinerea şi dezvoltarea continuă a clădirii MIRO, cu scopul de a o poziţiona ca una dintre cele mai importante locaţii de birouri din zona Băneasa.", declară Didier Balcaen, CEO şi Co-Fondator SPEEDWELL.

George Kakouras, Managing Director Hili Properties, a declarat: "Suntem încântaţi să ne extindem portofoliul în România prin intermediul acestui activ. Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu SPEEDWELL pentru a gestiona MIRO şi pentru a creşte gradul de confort al chiriaşilor. MIRO reprezintă o investiţie solidă, pe termen lung, care se aliniază strategiei noastre de dezvolta potenţialul activelor în beneficiul acţionarilor, chiriaşilor şi comunităţii locale. MIRO este o dovadă a îndeplinirii viziunii de a avea un impact pozitiv asupra comunităţilor în care investim, prin intermediul clădirilor sustenabile."

MIRO este o proiect office de clasă A care pune la dispoziţia chiriaşilor săi 23.000 mp de spaţii de birouri, dispuse pe cinci etaje, cu o zonă de relaxare exterioară de 1.700 mp. Locaţia excelentă a clădirii, chiar pe DN1, în zona Băneasa din Bucureşti, beneficiază de acces rapid către zona de nord, centrul oraşului şi aeroport.

Proiectul a fost dezvoltat cu accent pe sustenabilitate şi pe confortul chiriaşilor săi şi deţine certificările BREEAM "Excellent" şi WELL "Platinum". MIRO are o listă extinsă de chiriaşi de renume, precum KPMG, Rovere, COS, Eaton, Neoclinique, Speedwell, Stradale / Mitzu, Jura şi Hisky.

Această tranzacţie a fost sprijinită de Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii de partea vânzătorului SPEEDWELL şi coordonată intern de echipa juridică şi financiară a companiei. Muşat şi Asociaţii, Deloitte şi Colliers au format echipa de consultanţă în această tranzacţie de partea cumpărătorului Hili Properties.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb