Spitalul Euroclinic - dublarea activităţii faţă de primul an de existenţă

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 7 iunie 2007

Cătălin Andrew Popa

Cătălin Andrew Popa

Euroclinic, primul spital general privat din România, aniversează doi ani de realizări. Euroclinic este parte integrantă a sistemului de asigurări de sănătate Medisystem şi a înregis­trat venituri totale de 4,2 milioane RON în primele 5 luni ale anului 2007, în creştere cu 111% faţă de 2006.

Un număr de peste 1.600 de intervenţii chirurgicale, precum şi aproape 116.000 de consultaţii, proceduri, investigaţii, teste diagnostice au fost realizate la Euroclinic în primii doi ani de exis­tenţă. Dintre intervenţiile chirurgicale efectuate 54% reprezintă intervenţii de Obstetrică Ginecologie, 24% de Chirurgie Generală, 8% de Ortopedie, 5% de ORL, 5% de Chirurgie Vasculară şi 4% de Chirurgie Plastică şi Oftalmologie.

În plus faţă de momentul lansării din 2005, la Euroclinic au fost deschise alte trei noi cabinete: de obstetrică ginecologie, ecografie şi neonantologie, iar valoarea totală a investiţiilor realizate până în prezent se ridică la peste 10 milioane de euro inves­tiţi în clădire şi în echipamente moderne.

Cătălin Andrew Popa, Director General Euroclinic, a declarat: "Ţinând cont de evoluţia înregistrată de Euroclinic până acum, ne aşteptăm la un număr de peste 6.000 de pacienţi noi până la sfârşitul anului 2007, cu o creştere de 2 ori mai mare faţă de anul precedent".

Primele brute subscrise pentru asigurările de sănătate Medisystem au crescut cu 265% în primele 4 luni ale anului 2007 faţă de perioada similară a anului 2007. În acest moment, cota de piaţă deţinută de INTERAMERICAN pe segmentul asigurărilor de sănătate Medisystem este de aproximativ 27% din totalul pieţei. Din totalul pacienţilor Euroclinic, 20% beneficiază de planurile de sănătate Medisystem.

Euroclinic face parte din reţeaua Medisystem în care INTERAMERICAN a investit masiv în ultimii doi ani. În acest moment, reţeaua Medisystem deţine peste 170 de furnizori de servicii medicale cu peste 2.000 de medici generalişti şi specialişti şi asigură acoperire pentru 32 oraşe ale României.

Medisystem este un concept integrat care pune accent pe prevenţie. Programul oferă planuri de sănătate, atât individuale, cât şi pentru companii. Acestea includ vizite la medici generalişti şi specialişti, proceduri medicale, investigaţii de diagnos­tic, toată gama de teste de laborator şi investigaţii imagistice, control anual preventiv, spitalizare şi intervenţii chirurgicale în Euroclinic, transport de urgenţă şi Centrul de Coordonare 9677.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb