Stănişoară, din barca PDL, propus vicepreşedinte PNL

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 7 martie 2013

Mihai Stăni­şoară

Mihai Stăni­şoară

Deputatul Mihai Stăni­şoară a făcut ieri o mutare spectaculoasă, anun­ţându-şi trecerea de la PDL la Partidul Naţional Liberal. Într-o conferinţă de presă, Mihai Stănişoară a spus că PNL este singurul partid care poate sus­ţine şi implementa cu succes poli­tici de dreapta în România. "Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă în viitor", a declarat Mihai Stănişoară.

El a susţinut că a luat hotărârea de a intra în PNL "după o chibzuinţă intensă" şi că "singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL".

"Vin în PNL asigurându-i pe colegii şi partenerii mei că voi fi onest, sincer, corect, loial şi performant", a adăugat Stănişoară.

Mihai Stănişoară a mai spus că pentru el "PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul".

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL. În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării. El a fost şi senator PDL.

Antonescu: "Voi cere BPC şi Delegaţiei Permanente ca Stănişoară să fie vicepreşedinte PNL"

Preşedintele PNL, Crin Antones­cu, a anunţat, ieri, că va cere Biroului Permanent şi Delegaţiei Permanente a partidului ca Mihai Stănişoară să ocupe funcţia de vicepreşedinte PNL cu atribuţii în domeniul politicilor privind securitatea naţională.

Antonescu a precizat că aceasta este o decizie a sa şi că Mihai Stănişoară nu a cerut o funcţie în PNL.

Liderul PNL a amintit că în moţiunea adoptată la recentul congres al liberalilor se vorbeşte explicit despre apelul către personalităţi şi grupuri cu orientare de dreapta.

Antonescu a susţinut că Mihai Stănişoară este un om de dreapta şi o persoană pe care orice partid ar dori să o aibă în rândurile sale, aces­ta având o vastă şi importantă experienţă într-un domeniu de competenţă politică specială.

Cezar Preda: "Gestul lui Stănişoară este fără comentarii"

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat ieri că plecarea lui Mihai Stănişoară "este fără comentarii" şi a arătat că nu înţelege atitudinea acestuia, arătând că Stănişoară a "beneficiat din partea PDL de toate funcţiile posibile", inclusiv cea de ministru. Cezar Preda a spus că Mihai Stănişoară nu a avut niciodată o nemulţumire pe care să o transmită conducerii PDL. "Este pur şi simplu fără comentarii! Un om care a beneficiat din partea PDL de toate funcţiile posibile, inclusiv ministru, şef de comisie, lider de grup, are o asemenea atitudine! Nu se comentează, lumea analizează ce putea să determine un om să facă asemenea gest. Nu a avut niciodată nemulţumiri pe care să ni le transmită", a precizat Cezar Preda.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. D-apoi, acum cand sa-l credem pe acest domn? Pai o fi fost el "onest, sincer, corect, loial şi performant" in PDL? Tot asa o sa fie si in PNL? Daca n-as cunoaste specimenul m-ar apuca pe mine rusinea pentru lipsa lui de rusine. Halal politica, halal politicieni! Curat Caragiale, zau. Si de n-ar fi singurul... Dar acum stau si ma gandesc: oare cat de ipocriti suntem noi, romanii, in ce priveste dorintele noastre de viitor? Pai daca dupa 23 de ani, oamenii astia inca isi bat joc de noi, inseamna ca pur si simplu asta meritam si, de fapt, asta ne dorim. Daca-i bal, bal sa fie...

    Analizam: in justitie, este acuzat si cel care ia mita dar si cel care ofera mita. Facand analogie, ar trebui ca lucrurile condamnabile ale ofiterului Stanisoara sa le spunem si d-lor care il primesc cu atata empatie in PNL si-l propulseaza in fruntea lor, sau sub fruntea lor... Deci taticu': rusine sa le fie lor, si rusine sa ne fie noua, ca nu-i punem la zid, ca pe Ceausescu. Macar acela a murit aparandu-si onestitatea. Astia traiesc tradandu-si tradarea...

    Fara a concretiza, ce diferenta e intre una si alta sau "asemanarea" ?, ce diferenta sau asemanare este intre "sobolanii" care fug dintrun tomberon de gunoi in altul sau ..., orice diferenta sau asemanare poate fi sau ... nu intamplatoare !.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb