Stanleybet Capital vrea să atragă între 2,5 - 4 milioane de euro printr-un plasament privat de obligaţiuni

G.B
Piaţa de Capital / 22 iulie 2021

Csaba Tanko, Preşedinte CA şi Director General Stanleybet Capital

Csaba Tanko, Preşedinte CA şi Director General Stanleybet Capital

Stanleybet Capital, parte a grupului de firme Game World Group, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive şi jocuri de noroc din România, vrea sa atragă între 2,5 - 4 milioane de euro printr-un plasament privat de obligaţiuni denominate în lei, nesubordonate, negarantate, neconvertibile şi cu scadenţa la 3 ani care se desfăşoară în perioada 27 iulie - 30 august. Finanţarea va fi utilizată pentru a susţine creşterea accelerată a grupului în următorii trei ani, conducerea Stanleybet Capital mizând pe afaceri de 600 milioane de lei în 2024, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, fondurile atrase vor fi investite în optimizarea platformei de pariuri sportive şi jocuri de noroc online, extinderea şi digitalizarea retelei de agentii de pariuri sportive Stanleybet, implementarea unor aplicaţii pentru mobil şi dezvoltarea reţelei de agenţii premium Stanleybet Plus.

Intermediarul acestui plasament este societatea de brokeraj Goldring

"Industria jocurilor de noroc a avut şi ea de suferit anul trecut, în urma pandemiei de Coronavirus, care, în acelaşi timp, a dat momentum platformelor online de pariuri sportive şi jocuri de noroc. Într-o industrie cu numeroase provocări - în plan legislativ, concurenţial, al comportamentului de consum şi în privinţa percepţiei în societate - businessul companiilor din cadrul Game World Group a fost ajustat astfel încât să reziste şi să valorifice oportunităţile din piaţă. Acest plasament privat ne va ajuta să creştem intens în următorii trei ani prin atingerea obiectivului strategic de construcţie a celei mai bine tehnologizate soluţii omnichannel care va asigura consumatorului român cu profil conservator o experienţă unitară atât în mediul online, cât şi în agenţii. Aceasta presupune optimizarea platformelor online, modernizarea şi digitalizarea agenţiilor din ţară dar şi extinderea reţelei de agenţii" a declarat Csaba Tanko - Preşedinte CA şi Director General Stanleybet Capital.

Venituri duble în 2021 faţă de anul trecut

Pentru anul acesta managementul grupului Game World / Stanleybet Capital estimează venituri de aproximativ 418 milioane de lei (dublu faţă de 2020) şi un profit net de 37,8 milioane de lei. De asemenea, pentru 2024, managementul grupului vizează venituri de 600 de milioane de lei şi un profit net de 83 de milioane de lei.

Stanleybet Capital S.A a fost înfiinţată în noiembrie anul trecut ca entitate (societate de tip holding) cu rol integrator pentru liniile de business dezvoltate începând cu 1999 de companiile din grupul Game World pe piaţa jocurilor de noroc şi a pariurilor sportive din România.

Grupul Game World / Stanleybet Capital include companiile Game World România SRL, Game World Invest Westgate România SRL, WAP Holdings România SRL şi Megabet Internaţional SRL (pentru divizia online).

Astfel, grupul Game World / Stanleybet Capital include 7 săli de jocuri premium cu brandul Game World în Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Alba Iulia, o reţea de 288 agenţii de pariuri sportive şi jocuri de noroc de tip slot machines cu brandul Stanleybet şi două platforme online de pariuri sportive şi jocuri de casino (www.gameworld.ro şi www.stanleybet.ro).

Prima sală de jocuri din reţeaua Game World - Game World Bucureşti Mall - a fost înfiinţată în septembrie 1999 în centrul comercial Bucureşti Mall. Cu o continuitate de aproape 22 de ani, aceasta este în prezent şi cea mai mare sală de jocuri din România şi din zona Europei de Sud-Est. Stanleybet este, de asemenea, un brand cu mare tradiţie în România, având 18 ani de activitate pe piaţa locală.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Fratilor, a venit si interfata civilizata a crimei organizate sa se finanteze la BVB! Ce urmeaza, industria bordelurilor?!

    1. Care-i problema? Nu sunt primii. Și Superbet a listat obligațiuni mai demult la BVB.

      Problema este nivelul mare de adictie la jocurile de noroc in randul populatiei si aici nu includ jocurile tip loterie.

      * Cam 41% din cei care joaca sunt adicti adica pierd constant dar continua sa joace.  

      * Cam 1% din cei care joaca sunt pe profit si dupa o scurta perioada de timp li se vor inchide conturile sau sunt sever limitati in suma pe care o pot paria. 

      * Peste 80% din cei adicti si care pierd constant, nu isi pot permite sa piarda acesti bani. Banii pierduti vin de la bugetul familiei in cel mai bun caz. In cel mai rau caz banii provin din fapte penale. 

      Vezi problema? Jocurile de noroc afecteaza multe famili si implicit societatea, Educatia copiilor, productivitatea la locul de munca, violenta in familie si tot asa sunt cateva din rezultatele jocurilor de noroc. 

      Vorbesc in general - nu doar de astia. 

      Fiecare face ce vrea cu proprii bani.

      Pentru probleme de sanatate exista tratamente de specialitate. 

      Daca nu intelegeti piata de capital, mai bine nu scrieti articole. Este o companie, ca multe altele, inregistrata legal, plateste taxe si impozite. Nu inteleg care este problema. Sau doriti sa scada pretul la bursa sa cumparati ieftin. Un pic de decenta, va rog!

    Baietii dau aici de profesionisti in mangleala, o sa le fie greu si investitorilor lor si mai greu....

    1. O companie cu profit de milioane de euro profit, numai amatoare nu e !!!!

    Dobanda! Cat e dobanda?! 12%? (ca la Superbet)

    1. daca dai bani la curve mai ceri si dobinda mare ????

      De ce nu? : ))

    Anonimul 1 a "tras doar putin covorul", ca sa se observe PUTREZICIUNEA SPORTULUI MONDIAL ACTUAL, dar chestiunile sunt cu mult mai profunde ; de pilda nu am vazut in Romania vreo ancheta privind CARDASIA celor implicati in trucarile de rezultate, dar de fapt OMERTA functioneaza pe plan mondial ! TOTI sunt implicati, de la jucatori, antrenori, pana si maseurii echipelor isi primesc comisionul aferent ESCROCHERIILOR IN MASA !

    De exemplu, cele mai mari TZEPE au loc la baschet, din NBA pana in cel mai mediocru campionat afisat la casele de pariuri, deoarece sa realizezi un meci egal e deosebit de dificil, dar cotele parti oferite acestor TRANTELI sunt pe masura... 

    Deci haideti sa lasam putin deoparte adictia multor fraieri si sa incercam de ce PROCURATURILE de pretutindeni nu intra cu "tancurile"peste toate arenele jnapanilor si nu inchid stabilimentele ! Un singur ziarist britanic , Declan Hill a incercat acum vreo 10 ani sa deschida "cutia pandorei" a omertei mafiotilor , dar i s-a inchis repede gura...

    Singurul ziarist roman ce a avut curajul de a vorbi este Costin Stiucan , dar si lui i s-a atras atentia ca daca vrea sa ramana "sanatos" sa se opreasca din "sapat"... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb