"Starcom Media" foloseşte advertisingul contextual într-o reţea de site-uri

C.I.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 26 aprilie 2006

Starcom Media este prima agenţie de media care a utilizat advertisingul contextual în România într-o reţea de site-uri. Iniţiativa se încadrează în demersurile agenţiei de a combina avantajele mediilor clasice cu soluţiile noi media pentru maxima eficienţă a comunicării de marketing a clienţilor săi.

BCR Foward a fost prima campanie care a folosit conţinutul editorial al site-urilor pentru asocierea dintre diverse cuvinte cheie în context cu beneficiile produsului respectiv (BCR preia riscul valutar pentru cei care derulează activităţi de comerţ exterior, oferind şi credit pentru operaţiunile forward şi eliminînd astfel influenţa nefastă a instabilităţii valutare asupra tranzacţiilor).

Rezultatele au fost excelente luînd în considerare rata de click de aproximativ 31%.

Mai mult decît atît, din data de 17 aprilie, Starcom derulează şi campania de advertising contextual pentru Automotive Trading Services, importator Citroen. Cu acest nou proiect advertisingul contextual este folosit la maximum potenţialului său pe întreaga reţea Boom. Fiecărui cuvînt cheie ce defineşte un atribut al Citroen (atît autoturisme cît şi vehicule utilitare) i se asociază un copy şi un link distincte către o pagină explanatorie de site.

Acest tip de advertising are marele avantaj de a evita reclama clasică, din ce în ce mai ineficace, atît datorită aglomerării de mesaje, cît şi evitării de către utilizator a zonelor tradiţionale de reclamă din paginile site-urilor. Asocierea cu cuvinte cheie în mod natural, de context, poate crea o legătură mult mai puternică cu brandul. În plus, o reţea atît de vastă de site-uri poate asigura un contact frecvent şi de 360 de grade între surfer şi produse. Starcom continuă astfel colaborarea cu Boom pe proiecte de internet după ce anul trecut a fost a doua agenţie de media din România care a folosit branding-ul de site-uri pentru clienţii săi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb