Statul a propus alegerea/reconfirmarea conducerii Romgaz

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 1 noiembrie 2016

Acţionarii Romgaz (SNG) vor discuta, la Adunarea generală din 15 noiembrie şi alegerea/reconfirmarea membrilor Consiliului de Administraţie, prin metoda votului cumulativ, la propunerea statului român, potrivit completării convocatorului transmisă Bursei de Valori Bucureşti.

De asemenea, acţionarii vor discuta aprobarea regulilor privind alegerea/reconfirmarea membrilor Consiliului de Administraţie şi pentru repartizarea mandatelor de administrator, în cazul alegerii unor noi administratori, ca urmare a aplicării votului cumulativ.

Aga era convocată pentru aprobarea modificării modului de calcul a coeficienţilor de ponderare a criteriilor de performanţă, precum şi amendarea Planului de administrare în acest sens şi a criteriilor şi obiectivelor de performanţă, în coroborare cu bugetul de venituri şi cheltuieli al companiei.

Romgaz a realizat în primul semestru un profit net de 615,3 milioane lei (136,7 milioane euro), în scădere cu 20% faţă de primele şase luni ale anului trecut, în timp ce afacerile s-au redus cu peste 17%, la 1,84 miliarde lei (411 milioane euro), din cauza scăderii cererii de gaze naturale.

De asemenea, în prima jumătate a acestui an, Romgaz a produs 2,19 miliarde metri cubi gaze naturale, cu 580 milioane mc (20,9%) mai puţin decât în aceeaşi perioadă din anul trecut. Nivelul realizat reprezintă 90% din producţia planificată.

Compania Romgaz, controlată de stat, alături de OMV Petrom, controlată de grupul austriac OMV, concentrează aproape toată producţia de gaze naturale a României.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pai daca Secretarul de Stat, responsabil pe gaze e membru in CA si mare PSDist penal la Medias, era firesc sa nu fie lasat fara ciolan la final de mandat. Mare mizerie!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb