STELIAN ION CĂTRE TOADER: "Daţi-vă demisia dacă mai aveţi un dram de onoare"

E.A.
Politică / 6 martie 2019

Stelian Ion (Sursa foto: Twitter)

Stelian Ion (Sursa foto: Twitter)

Deputatul USR Stelian Ion i-a cerut astăzi ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să demisioneze din funcţie pentru prestaţia pe care o are, el precizând că apărarea "unor infractori" se face prin respectarea legii, nu prin modificarea actelor normative.

"Tovarăşe ministru al Justiţiei, este foarte grav ceea ce se întâmplă: astăzi aţi emis o nouă OUG, cu aşa-zisa consultare a reprezentanţilor Justiţiei, a magistraţilor. Cine sunt aceştia? Sunt şeful Secţiei speciale, şeful Inspecţiei Judiciare, căruia i-aţi prelungit mandatul prin OUG, cu aceştia v-aţi consultat în momentul în care aţi dat această ordonanţă fără avizul CSM. Aproape 30 de ani de la Revoluţie, funcţii importante din statul român sunt conduse de infractori, din păcate de activişti comunişti. Este foarte păcat. Dacă am fi adoptat la momentul oportun Legea lustraţiei, probabil că nu ne-am fi aflat în situaţia de a 'ievalua' astăzi prestaţia tovarăşului ministru al Justiţiei. Tovarăşul ministru ţine cuvântări legate de drepturile omului, dar uită nişte speţe importante, uită de Ionel, acel român care avea nevoie să pună ceva pe masa copiilor şi care a cumpărat o vacă şi un viţel şi după câteva zile a vândut viţelul. Dar numai că în această operaţie abominabilă a intervenit procurorul comunist Tudorel Toader şi a devoalat această faptă inimaginabilă, şi l-a trimis în judecată, şi a cerut pentru el închisoare. Acesta este omul care vă ţine dumneavoastră prelegeri despre drepturile omului, despre respectarea drepturilor omului", a susţinut Stelian Ion, conform Agerpres.

Deputatul USR a mai spus că "aceşti comunişti activişti îşi schimbă haina, dar năravul niciodată nu şi-l schimbă".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Mai sugalau le cu clica ta nazista hitlerista de ce nu i ceri demisia lui Iohanes dacă mai are un dram de onoare s au sentimente pentru aceasta tara. DL. MINISTRU TOADER trebuia sa semneze bugetul și de la 1martie copii primeau alocațiile merite unde este vina lui. Voi careul negru BĂSESCU,, IOHANES, CIOLOȘ, ORBAN dușmani ROMÂNIEI ați complotat împotriva copiilor aici nu vorbim de lupta voastră împotriva guvernului ci este vorba de copii noștri viitorul de mâine a tari. Iohanes nu mai duce mina dreapta la inima ca nu ai inima pentru aceasta tara, pensionari, copii ești trădător, cinic, fals. Ce ai făcut tu în aproape 5 ani de mandat. Vacante la Tenerife, la schiuri pe toate pârtiile din tara pe bani noștri. Ai dezbinat tara, ai produs multă ura hitlerista, ai blocat legi, guvernul și bunul mers al tari. Politica externa făcută de tine este varza unde te duci pe bani noștri nu ne reprezinți și ne vorbești numai de rău tara, exemplu dat de tine, România nu este pregătită sa preia prin rotație președenția U. E. Dacă ne urăști nu i nici o problema dați Demisia aici nu mai vorbim de onoare ca nu o ai și lasă-ne în pace ca ne descurcam și fără tine, ori cu tine ori fără tine tot atâta este. Cind, cit și unde ai muncit pentru noi,ti ai plătit măcar sarea pe care o consumi. Cine te mai votează pe tine. Ticăloșilor, complici lor puteți sa dormiți bine ca acești nevinovați copii nu și au primit alocația mărită, dar tu ca ai 6 case este bine

    1. Hai sictir.

      Te-ai ratacit?

    Stelică, cum ne apără legea lustrației de puradeii securiști? Sau, de fapt, asta e soluția Securității pentru păstrarea puterii?

    Abuzatoarea lui tata, fata procurorului comunist și securist, cum ar fi afectată de legea lustrației? La vremuri noi, mai stați 10 generații. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb