STELIAN ION:  "Cu toţii afirmăm că ne iubim ţara, dar faptele, demonstrează contrariul"

B.B.
Miscellanea / 2 decembrie 2019

Stelian Ion (Sursă foto: Twitter)

Stelian Ion (Sursă foto: Twitter)

Deputatul USR Stelian Ion a vorbit despre unire în discursul ţinut în şedinţa solemnă a Parlamentului cu ocazia Zilei Naţionale, acesta afirmând, în contextul acestei idei: "Trebuie să ne unim în jurul căror valori, aceasta este întrebarea". "Vrem o societate în care să ne conducă penalii şi analfabeţii sau o societate în care să ne conducă cei care nu au astfel de probleme?", a mai spus reprezentantul USR.

"Cu toţii afirmăm înflăcărat că ne iubim ţara, dar faptele, din păcate, uneori demonstrează contrariul", a afirmat reprezentantul USR Stelian Ion.

Stelian Ion a catalogat drept "un reflex comunist", de pe vremea când românii care "evadau din marea temniţă România comunistă" erau consideraţi trădători, atitudinea unora dintre politicienii actuali faţă de diaspora.

Acesta a precizat că cel mai mare proiect de ţară ar trebui să fie reîntregirea României, prin asta însemnând "reîntregirea familiilor românilor" prin asigurarea unei vieţi decente tuturor.

Reprezentantul USR a vorbit şi despre faptul că sunt români care aleg să încalce regulile, iar în acest context a spus că trebuie să "ne dăm seama ce societate dorim".

"Ne dorim o societate în care să primeze respectarea legii, sau o societate în care să fie la putere cei descurcăreţi, să fie la putere totdeauna banul cu care poţi cumpăra orice, diplome, diplome de doctorat, poţi cumpăra voturi la moţiuni de cenzură, poţi cumpăra orice, organe de transplant, funcţii publice? Vrem o societate în care să ne conducă penalii şi analfabeţii sau o societate în care să ne conducă cei care nu au astfel de probleme? Vestea bună e că societatea românească a reacţionat şi toate atacurile împotriva justiţiei, împotriva democraţiei au eşuat în celedin urma datorită societăţii civile, unui corp de magistraţi cu coloană vertebrală, unor jurnalişti care şi-au făcut cu probitate profesia am rămas pe acest drum prooccidental", a mai spus deputatul Stelian Ion.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ca cat cu apă rece

    Asta decide : parlamentul + justiția!!!!

    "Care sa nu aiba astfel de probleme (nr - penale)" - adica Barna, gen? :) Ooooooo, ce dragut... Mini-securistilor, sunteti chiar funny :)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb