STELIAN ION: "Domnule Iohannis, vă puteţi afişa fără să vă mai ascundeţi chipul uselist"

S.B.
Politică / 22 octombrie 2021

"Domnule Iohannis, vă puteţi afişa fără să vă mai ascundeţi chipul uselist"

Deputatul USR Stelian Ion l-a acuzat, vineri, pe preşedintele Klaus Iohannis că, alături de Florin Cîţu şi echipa "câştigătoare", a aruncat "în aer" coaliţia guvernamentală şi a băgat ţara în criză, adăugând că ar fi momentul ca acesta să nu îşi mai ascundă "chipul uselist", deoarece "masca a căzut demult", informează Agerpres.

"Domnule Iohannis, haideţi să dăm cărţile pe faţă! Vă puteţi afişa acum fără să vă mai ascundeţi chipul uselist, masca a căzut demult! Am văzut foarte clar care sunt interesele dumneavoastră din justiţie. Pentru asta am fost gazaţi, împreună cu familiile, pe 10 august: Să 'reformaţi' dvs. justiţia împreună cu PSD-ul? Vreţi control total pe numirea procurorilor. Aţi respins public propunerea noastră de schimbare a procedurii care era în conformitate cu rapoartele Comisiei Europene în cadrul MCV. Pentru ce? Pentru a pune la adăpost furăciunile prezente şi viitoare ale clientelei PNL şi PSD? Vreţi puteri mai mari pentru procurorul general în condiţiile păstrării numirii sale exclusiv politice. Pentru ce? Vă opuneţi trecerii poliţiei judiciare în subordinea parchetelor. De ce? Ca să poată în continuare şefii din poliţie, subordonaţi ministrului de Interne, să aibă acces şi control pe dosare?", a scris Stelian Ion, pe Facebook.

El îl întreabă pe şeful statului de ce nu s-a opus demiterii fostului procuror-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi şi a numit-o pe Giorgiana Hosu la conducerea DIICOT.

"De de nu v-aţi opus la demiterea procurorului-şef DNA Laura Codruţa Kovesi? Am înţeles, v-a obligat CCR. Dar când aţi încălcat grav Constituţia, implicându-vă direct şi brutal în alegerile interne dintr-un partid, atunci nu aţi mai avut reţineri. De ce aţi numit-o pe Giorgiana Hosu la conducerea DIICOT, în ciuda informaţiilor şi a avizelor Secţiei pentru procurori a CSM? Am văzut cu toţii ce a urmat", a adăugat Stelian Ion.

Potrivit deputatului USR, şeful statul vrea să mai acorde o şansă PSD. "Ne arătaţi acum că faceţi ce ştiţi mai bine: să mai daţi o şansă PSD-ului. Noi, useriştii, vă stăteam în cale, pentru că deranjam interesele clicilor pe care le patronaţi. Or, dvs. vă plac PNDL-urile lui Dragnea şi vă deranjează procurorii independenţi. Aţi avut ocazia să coalizaţi dreapta, să împingeţi reforme în România. Aţi ales să refaceţi alianţă cu PSD şi să faceţi doar combinaţii ieftine, politicianiste. Dacă tot vă doriţi atâta putere, măcar să fi avut o viziune, să fi făcut ceva bun cu ea. Lăsaţi-vă de reforme, pentru că aţi arătat deja că distrugeţi tot ceea ce atingeţi, ca un adevărat terminator. Adevăraţii crizatori sunteţi dumneavoastră, Cîţu şi echipa dvs 'câştigătoare': aţi împiedicat reformele, aţi compromis campania de vaccinare transformând-o în campanie de imagine pentru Cîţu, aţi aruncat în aer coaliţia şi aţi băgat ţara în criză", a transmis Stelian Ion.

Opinia Cititorului ( 30 )

  1. Ati incercat o cacealma si nu v-a iesit. V-a trimis Johannis pe centura politicii dupa ce in prealabil i-a aratat lui Ciolos cate parale face. Neomarxisti galagiosi, ati inceput sa muriti ca partid. V-ati nascut sperante si tot ca sperante muriti. Acum o sa aveti timp sa reflectati cum s-a reflectat in ochii nostri cei apolitici cearta voastra cu PNL pe ciolan, bataia de hiene pe carcasa bugetului romaniei si a functiilor bugetare pana la nivelul ultimului catun sau ultimei deconcentrate. Nu sunteti cu nimic mai buni decat PSD sau PNL, tot nste hoti rapaci ba chiar in plus si iresponsabili. Ion, esti nimeni.

    1. Corect!

      Galagiosi, utili in opozitie, toxici odata ajunsi la putere.

      Bine ca s-au intors acolo unde le este locul, adica in opozitie. 

      Dle Stelian, românii îi vor pe Câțu, Rareș Bogdan, Raluca,Gorghiu, Sighiartau, ficusul de la Grivco, alegeri cu 5000 de oameni prezenți, Sf Parascheva si Sobor de preoți Covid și excavatoare!

      Mulțumiți băieții si fetele cu comentarii? 

      Mandri romani majoritari ca tine au dus Romania acolo unde este: in coada cozilor.

      Bine spus. Imi aduce aminte de raspunsul tipic romanesc la orice idee de mers inainte: "lasa-na, ba, ca noua ne place-asa!".

      Ca porcii. Si lor le place sa se porceasca in noroi. Romanilor, desigur. Porcii se porcesc de nevoie in noroi. 

      Pentru ca eram satui de PNL- PSD v-am acordat o sansa facandu-ne ca va credem promisiunile. V-am acordat inclusiv intelegerea unei oarecare incompetente ca veniti dinafara sistemului in baza unei prezumate bunecredinte. Odata ajunsi la putere, v-ati batut ca hienele, ati aratat ca sunteti mai rapaci si mai ticalosi decat batranii din politica, in plus si iresponsabili. Ati venit ca speranta si tot ca speranta ati murit. Prosteala voastra nu mai tine si o sa ajungeti un partid periferic. Pacat de oameni de valoare ca Drula, Nasui, Berceanu, Ciolos care cu voi nu vor mai avea nici o sansa. Va trage inapoi zestrea be Ghini, Bulai, Caramitri, Ioni, si alti respingatori asemenea. Odihna vesnica, USR !

      Dupa ce i-a aratat lui Ciolos ca e nimeni, PNL-ul i-a aratat lui Barna car de prost si incompetent este. S-a trecut prea usor peste declaratia lui Barna din fata comisiei de politica externa ca America s-a retras din europa de est facuta chiar in timp ce seful Pentagonului zbura catre Romania. Un dobitoc incompetent ca Barna se visa Ministru de Externe. Competentele vostre sunt obtinute pe facebook sau in cine stie ce seminarii obscure , niste prosti care se cred buricul pamantului. Voi sunteti adevaratii porci murdari si incompetenti si amintiti de proletarii numiti de comunisti in fruntea ministerelor. Nu ajung apele Dunarii sa spele rahatul pe de pe liderii vostri.

      Voi nu meritați sa ieșiți din cocina numită România. Stați dracu' acolo în dejecția FSN, și nu mai ieșiți peste granițe, popor de retardați, analfabeți si imbecili. Sunteți mizeria Europei.

      Șefii voștri de la SeReI țin România în nivelul ăsta de beatitudine. Au scornit USR-ul doar pentru a nu mai negocia cu politicienii. Furatul la ordin se execută, nu se discută.

      Poate dacă slugile Securității ar fi avut puțină școală nu și-ar mai fi permis propaganda pentru prostuți care te ține pe tine captiv. 

      Camarilele de partid înşurubate bine prin diferite consilii de administraţie sunt fericite. Aspecte care se doreau ţinute secrete de ochii românilor vor fi ţinute departe de ochii opiniei publice.

      În rest, zgomot de fond infernal produs de postacii de partid. Te regăsești aici așa-i ? 

      Sefii mortilor matii, lipitoare atrarnatoare ce esti. Dacă ești securist macar nu provoca oamenii simpli si normali.

      Stați dracu in jegul ala de țară, si nu mai ieșiți peste graniță. La prima ocazie ivita voi vota excluderea României din Europa. Rasa dracu de jegosi. 

      Camarilele alea sunt înscrise onorific în partide, dar aparține de SeReI. Interesul nu e ce fură ei, ci numai și numai ceea ce se scurge în firmele acoperite.

      Nu mai posta propagandă securistă pentru trotinetiști și cu siguranță zgomotul infernal pe care îl produci se va reduce. 

      Si totusi, acei trotinetisti pe care, cu onor ii persiflezi, merg si muncesc ca sclavii pe plantatiile multinationalelor doar doar pentru a plati pensiile si privilegiile speciale ale acestor camarile bine infipte de 30 de ani in aorta tarii.

      Oare vorba populara "hotul striga hotii" a aparut asa din neant sau e intelepciune pura!? Cine produce propaganda securista aici? 

      Merg si muncesc, dar voteaza impotriva propriilor interese pentru ca IQ-ul nu e cel care trebuie.

      Tu produci propaganda securista. Exact cum Stelica, cel care avea ordin sa predea Justitia 100% SRI-ului, incriminand controlul politic asupra justitiei. Controlul securist e bun pentru ca romanii nu-l pot controla deloc. 

      Stimate securist, propaganda si acuzatiile abracadabrante au o fractura grava de logica. Dar grava rau!

      In fruntea bucatelor de 30 de ani s-au aflat pana acum psd si ramificatiile pnl pdl, adica FSN pe dea-ntregul. Oare cine sa-si fi pus sefii la servicii, la SRI la SIE, cine controleaza securitatea? Ghici ciuperca cine, ce-i?

      Mai slefuiti-va gargara, nici macar pe copii nu-i mai prostiti. 

      Va ustura dosul sau de ce sunteti asa nervosi?. Nu stiti sa pierdeti demn iar asta trebuie sa invatati. Nimanui nu ii pasa de frustrarile voastre.

      Trotinetistii sa pedaleze unde a intarcat dracu iapa pentru ca nu are nevoie nimeni nici de ei nici de multinationalele unde trudesc ei. Tara asta va prospera cand va scapa de multinationale si de slugile lor.

      Tu ai hemoroizi si nu poti sta linistit din cauza conopidei ? Va prospera un penis cu specialii la putere...

    Nu vă e rusine să mai apăreti în public?O să lătrati cu "aurrr" din aceeași barcă.Sper la următoarele alegeri să nu mai audă nimeni de voi.

    1. Ai pierdut timpul cu comentariul tocmai când pesedeii împărțeau ulei,zahăr făină!

      Stai linistit zahar,ulei,faina au impartit ai vostri nu psd ,dati voi la vaccibare mici si bere dar la alegeri,ba voi nu aveti rusine

      Tu esti limbist șef la pesedeu?

      De acolo Iti iei simbria? 

      Nu ma,dar tu singur esti,cu cat te platesc usr isti,sigur ai de benzina,facturile marite

    Acest obscur avocat aparator de mafioti nu tace,vrea cu toata puterea sa revina in atentia publicului desi nu are nici-o sansa!

    1. Bravo, ai primit copeicile? Un zahăr, făină, mici si bere de la psd?

      Copeici? Ce român ar fi interesat de glumițele astea de basarabean. :)))))

    Fiindcă spune lucrurilor pe nume, USR își creează antipatii. Nu poți face schimbări reale în România atâta vreme cât președintele este susținut de către frăția toxica psd+PNL cât și gașca de plutocrati care sprijină aceste doua partide.

    1. Ce schimbări reale? Stelică ridică în slăvi șefa mafiei securiste. Kovesi a avut 4 (patru) mandate la vârful sistemului de Justiție. În afară de abuzuri și pârnăi pentru dușmanii politici, s-a furat cu zecile de miliarde pe an. :) Mai multe furturi,. mai multă anticorupție la trotinetiști.

      Prima corupta in Romania a fost kovesi

    A GREȘIT : SE PĂCĂLESC ȘI AȘII . CIUCOFLENDERII V - UA COTIT ÎN ,, MISA"...ION CULCAT !!! SALT ÎNAINTE !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb