Studiu Beko: Europenii aleg electrocasnicele sustenabile şi de calitate, în defavoarea trendurilor de moment

S.B.
Companii #Construcţii / 25 aprilie 2023

Studiu Beko: Europenii aleg electrocasnicele sustenabile şi de calitate, în defavoarea trendurilor de moment

Designul atemporal şi tehnologiile avansate sunt cele mai dorite caracteristici în bucătăriile moderne, arată un studiu realizat de Beko.

În contrast cu tendinţa în creştere a interesului pentru articolele mai ieftine şi la modă, cercetarea a evidenţiat că majoritatea celor chestionaţi acordă o mare atenţie produselor sustenabile şi rezistente în timp. Aproximativ 61% dintre cei intervievaţi, din întreaga regiune, sunt interesaţi de aceste două aspecte.

Tendinţele în amenajarea bucătăriilor moderne se schimbă rapid, accentul fiind pus acum pe crearea de spaţii multifuncţionale care servesc drept zone de mic dejun, de luat cina şi chiar de divertisment. Studiul realizat de Beko, la nivel european, arată că, în medie, 1 din 3 oameni aleg să folosească acest spaţiu pentru a lua cina. Ca rezultat, bucătăriile de astăzi combină perfect funcţionalitatea, calitatea, tehnologia şi estetica, pentru a satisface diferite nevoi. Cercetarea amplă realizată de Beko a studiat această dinamică, pentru a evidenţia cele mai râvnite caracteristici din punctul de vedere al consumatorilor.

Calitatea, designul şi funcţionalitatea sunt primele trei caracteristici pe care oamenii le apreciază cel mai mult în materie de bucătării şi aparatură electrocasnică. Peste jumătate dintre respondenţi spun că principalul motiv pentru care admiră electrocasnicele din bucătăriile altora este calitatea.

Studiul a inclus 14.000 de respondenţi din Europa şi Emiratele Arabe Unite şi a fost realizat de OnePoll în parteneriat cu Beko, una dintre primele trei mărci mari de electrocasnice din Europa, şi a urmărit să înţeleagă schimbarea viziunii în ceea ce priveşte designul bucătăriilor din întreaga lume. Informaţiile vin în contextul în care Beko a lansat cea mai nouă linie de bucătării încorporabile - o gamă de soluţii noi pentru bucătării, concepute cu atenţie, care combină performanţa şi tehnologia cu designul inteligent.

Tehnologia avansată în bucătărie este o altă caracteristică apreciată. Mai mult de jumătate dintre respondenţi au declarat că admiră în bucătăriile altora electrocasnicele care încorporează funcţii moderne, aşa cum sunt frigiderele eficiente din punct de vedere energetic şi cu tehnologie inovatoare care păstrează alimentele proaspete mai mult timp.

În plus faţă de calitate şi tehnologie, aspectul estetic a fost un factor-cheie pentru mulţi respondenţi, fiind unul dintre primele trei motive invocate pentru care aceştia îşi doresc electrocasnicele văzute la cei din jurul lor. Concret, participanţii au declarat că au fost cuceriţi de designul elegant şi modern al electrocasnicelor, majoritatea indicând "forma elegantă şi minimalistă" drept caracteristica esenţială a unei "bucătării de vis".

"Bucătăria nu mai este doar o încăpere destinată exclusiv pregătirii meselor. Din ce în ce mai mult, observăm că bucătăria devine un spaţiu comun, fiind folosită de toţi membrii familiei - fie că s-a transformat în birou, cameră de familie sau spaţiu pentru întâlniri. Este important pentru noi să înţelegem acest lucru şi să ne adaptăm oferta la spectrul tot mai variat de dorinţe şi nevoi ale oamenilor. Această cercetare confirmă ceea ce am observat: produsele de înaltă calitate, care arată impecabil şi sunt echipate cu tehnologii inovatoare se află în centrul dorinţelor consumatorilor noştri în materie de bucătării de vis. Ţinem cont de toate aceste aspecte şi vom continua să oferim soluţii excelente pentru bucătăriile din întreaga lume", a declarat Ragip Balcioğlu, Chief Commercial Officer la Arçelik, compania mamă a Beko.

Interesant este faptul că o parte semnificativă a celor intervievaţi a declarat, de asemenea, că instalarea uşoară a electrocasnicelor este o caracteristică importantă, ceea ce demonstrează că dorinţa de a avea produsul la care visează nu se rezumă doar la design şi la modul de funcţionare, ci se pune accent şi pe uşurinţa cu care poate fi instalat aparatul.

Cele mai noi electrocasnice încorporabile Beko dispun de tehnologii moderne, cu funcţii uşor de utilizat, de calitate înaltă şi cu un design elegant, fiind concepute pentru a fi uşor de întreţinut şi instalat. Pentru bucătăriile care servesc nu doar ca loc de gătit, ci şi ca spaţii de socializare, dorinţa pentru soluţii inteligente, care să se integreze fără efort în ceea ce priveşte varietatea de stiluri de viaţă, este clară şi recunoscută de Beko.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb