Studiu Xiaomi: Performanţa camerei, esenţială în alegerea unui nou smartphone pentru 52% dintre români

S.B.
Companii / 17 iulie

Studiu Xiaomi: Performanţa camerei, esenţială în alegerea unui nou smartphone pentru 52% dintre români

Performanţa camerei este esenţială în alegerea unui nou smartphone pentru 52% dintre români, potrivit unui studiu realizat de Xiaomi în România, pe un eşantion de 1.690 de respondenţi.

Mai mult decât atât, camera performantă este cea mai importantă componentă a unui smartphone, pentru 63% dintre utilizatori, potrivit aceluiaşi studiu.

Ca funcţionalităţi importante ale unei camere, cei mai mulţi respondenţi (78,5%) consideră camera esenţială pentru a surprinde cât mai real momentul fotografiat. Urmează cei care apreciază rezoluţia mare a imaginilor şi clipurilor filmate (66,9%), iar podiumul este completat de performanţa în condiţii de lumină scăzută (62,9%). Selfie-urile şi portretele fotogenice sunt apreciate de 38,3% dintre respondenţi, 35,2% caută opţiuni eficiente de editare foto şi video, iar 27,5% se bazează pe aceasta pentru vloguri şi apeluri video de calitate.

Dacă 32,9% dintre români schimbă telefonul la fiecare 1-2 ani, 61,9% păstrează acelaşi smartphone peste doi ani. La polul opus, 5,2% din respondenţi schimbă terminalul mai des de 1-2 ani.

Inspirat din estetica camerelor tradiţionale şi conceput pentru a răspunde celor mai înalte exigenţe foto şi video, Xiaomi 14 Ultra, flagship prezent şi în România, prezintă un modul circular distinctiv pentru cameră, cu un design stilizat plat pe spate.

Xiaomi 14 Ultra este echipat cu o configuraţie profesională cu patru camere cu o gamă remarcabilă de lungimi focale, cuprinse între 12 mm şi 120 mm. Setul quad-camera este completat de camera telefoto flotantă Leica de 75 mm, camera periscop Leica de 120 mm şi camera ultra-wide Leica de 12 mm.

Pentru a oferi o experienţă profesională de videografie, noul mod Film introduce practici din industria cinematografică precum aspect ratio 2,39:1 şi regula shutter-ului de 180°, oferind videoclipuri cu un aspect cinematografic autentic şi blur de mişcare.

Modul Director oferă o interfaţă de nivel profesional cu controale avansate de parametri şi înregistrare în format Log pentru o post-producţie flexibilă. Xiaomi 14 Ultra poate fi integrat cu alte dispozitive Xiaomi ca monitoare externe pentru o experienţă captivantă de productivitate.

Lansat alături de Xiaomi 14 Ultra, Kit-ul de fotografie Xiaomi 14 Ultra este conceput pentru pasionaţii de fotografie şi videografie, oferind funcţii extinse într-un grip şi o husă dedicate. Acesta include un buton declanşator în două etape, o pârghie de zoom, un buton personalizabil de înregistrare video şi un cadran suplimentar personalizat. Kit-ul funcţionează şi ca acumulator extern, oferind o autonomie a bateriei de 1500mAh. Acest accesoriu este disponibil pentru achiziţie separată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb