SUA: Kanye West şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale

A.P.
Miscellanea / 20 iulie 2020

Kanye West

Kanye West

Rapperul Kanye West si-a anunţat oficial participarea la alegerile prezidenţiale din SUA în cadrul unui miting mai puţin ortodox, unde a parcurs subiecte sensibile precum avortul sau religia, scrie euronews.

Evenimentul, care a avut loc la North Charleston, în Carolina de Sud, a fost primul eveniment de campanie al lui West. El a declarat la începutul acestei luni că va candida la alegerile prezidenţiale din noiembrie, împotriva lui Donald Trump şi Joe Biden.

West a prezentat un monolog lung mulţimii, în care a vorbit depre religie, politică , comerţ internaţional, dar a şi dezbătut subiectul avortului cu un membru al audienţei.

Dacă el caută sau nu să ajungă la cel mai înalt birou politic al SUA rămâne, încă, o întrebare.

West a folosit o parte din discursul său pentru a o critica pe Harriet Tubman, una dintre cele mai respectate figuri din America secolului al XIX-lea. Această afro-americană a scăpat de sub sclavie, şi a ajutat bărbaţii şi femeile de culoare să evadeze la rândul lor. De asemenea, ea a luptat pentru Uniune în timpul Războiului Civil. Ulterior, a devenit un susţinător al votului femeilor, detaliază euronews.

În ciuda muncii lui Tubman, cunoscută sub numele de "Căile ferate subterane", West a afirmat că "nu a eliberat niciodată sclavii, ci doar i-a pasat altor oameni albi".

În ceea ce priveşte avortul, West a spus că deşi consideră că ar trebui să fie legal, stimulentele financiare pentru mamele care se luptă singure, ar putea fi o modalitate de a descuraja practica.

În acest sens, el a spus: "Toţi cei care fac un copil, primesc ajutor un milion de dolari".

La eveniment, el a purtat o vestă de protecţie cu emblema "Securitate" şi cu anul "2020" tipărit pe ea. Câteva sute de oameni s-au adunat în cadrul unei locaţii unde muzica gospel s-a auzit înainte de apariţia lui West.

Evenimentul a avut loc pe bază de invitaţii.

Site-ul web al campaniei sale nu notează nicio înregistrare a acestui eveniment.

În timpul discursului, West a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre mama sa, care a murit în urma unor complicaţii chirurgicale plastice în 2007.

În cadrul unui interviu acordat revistei Forbes, miercuri, West a afirmat că este "candidatul lui Dumnezeu" la Casa Albă, şi a precizat că nu îl mai susţine pe Donald Trump.

West a ratat termenul limită pentru a se califica la scrutinul de vot în mai multe state şi nu era clar dacă era dispus sau capabil să strângă destule semnături pentru a se califica în alte state. Săptămâna trecută, el s-a calificat să apară pe scrutinul prezidenţial din Oklahoma, primul stat în care a îndeplinit cerinţele înainte de data limită de depunere. West a avut nevoie să strângă 10.000 de semnături până la prânz, luni, pentru a apărea pe buletinul de vot din Carolina de Sud, în conformitate cu legea statului. Entertainerul a trimis o listă cu locaţiile din zona Charleston unde pot fi semnate petiţii. West, care este căsătorit cu vedeta de televiziune Kim Kardashian West, şi-a anunţat iniţial candidatura la preşedinţie pe 4 iulie.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Talmes - balmes .Se baga singur in seama .Dar ,asa am zis si la anuntul candidaturii lui Trump. Surprinzatoarea - si infantila - America nu se desminte !

    ce cauta lautarul asta in politica?

    p.s. pe cand la noi Guta ? :)))  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb