Succes de box-office, spectatori cât într-un tramvai aglomerat

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea / 31 martie 2021

Succes de box-office, spectatori cât într-un tramvai aglomerat

Cinematografele sunt deschise în câteva oraşe din ţară şi la un an de pandemie încă există spectatori care cumpără bilet şi merg să vizioneze filme.

Până aici informaţia este dătătoare de speranţe. Filmul se rupe însă când aflăm cifrele legate de "succesele de casă" de la noi. Primul loc în box office-ul autohton a avut spectatori cât tramvaiul 41 într-o zi de vineri când este închis la metrou din motive de spontaneitate grevistică. Încasările sunt şi ele la un nivel lacrimogen, undeva la nivelul, din zi de salariu, portofelului unui profesor cu vechime în câmpul muncii.

Filmul fantasy "Vânătorul de monştri/ Monster Hunter", regizat de Paul W.S. Anderson, cu Milla Jovovich în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul autohton de weekend. În al cincilea weekend de la debut, filmul a fost vizionat de 280 de spectatori şi a generat încasări de 3.560 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. Animaţia "Salvaţi de Crănţănei/ Animal Crackers", a generat, în al 20-lea weekend pe marile ecrane româneşti, încasări de 1.012 lei, iar filmul de animaţie "Yeti - Omul Zăpezilor/ Abominable", apărut în toamna lui 2020, revenit pe ecrane, a generat încasări de puţin peste 990 de lei. Filmul romantic "După ce ne-am certat/ After We Collided" a urcat şase poziţii în listă, după ce a generat încasări de 633 de lei, în al 25-lea weekend de la premieră. A revenit pe marile ecrane şi "Furios şi iute: Hobbs & Shaw/ Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" (2019), cu Dwayne Johnson, Jason Statham şi Idris Elba, film care a acumulat weekendul trecut încasări de 628 de lei. În ţară au mai rulat "Parcul de distracţii/ Wonder Park", "Singuri acasă 2/ The Secret Life of Pets", "Mulan", "Cum să-ţi dresezi dragonul 3/ How to Train Your Dragon: The Hidden World" şi "Trolli descoperă lumea/ Trolls World Tour", clasate în top 10. Lista cuprinde şi "Tenet", "Un tataie de coşmar/ The War with Grandpa", "Berliner" şi "Un hoţ cinstit/ Honest Thief".

Nu trebuie să fii critic de film ca să constaţi, doar după titluri, că oferta este şi ea una destul de "subţirică", dar chiar şi aşa cifrele sunt unele de coşmar în care oameni se distanţeză de absolut tot.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb