SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 Tricolorii, spulberători, constanţi, de iluzii

Dan Nicolaie
Sport / 23 martie 2019

Sursa foto: Frf.ro

Sursa foto: Frf.ro

Echipa naţională de fotbal a debutat cu stângul în campania de calificare la Euro 2020. Ianis nu e Gheorghe, deocamdată - ca să fim optimişti, dar nu aici este marea problemă a acestei formaţii. Problemele sunt profunde şi nu ţin în totalitate de sport, e vorba şi de mentalitate, de infrastructură şi de multe alte lucruri, care nu pot fi rezolvate doar prin antrenamente tehnico-tactice.

Cosmin Contra s-a ţinut de cuvânt, a jucat ofensiv, deşi acest lucru nu i-a folosit foarte mult, nici măcar estetic. Am atacat din start, dar cu cine am făcut-o? Cu Mitriţă, venit de la New York, care se luptă mai mult cu fusurile orare decât cu adversarii, cu Puşcaş, sosit, totuşi, din liga a 2-a a Italiei, cu Stanciu, deozerientat de la dunele, sondele şi petrodolarii arabilor şi cu Chipciu, eşuat prin Cehia.

Prima repriză a fost un coşmar atât ca scor cât şi ca joc pentru echipa noastră (2-0). În a doua parte am lăsat impresia că respirăm din punct de vedere fotbalistic. Putem spera, aşa cum o tot facem de 20 de ani, cinstit este, totuşi, să admitem şi că avem o apărare de coşmar, în care Săpunaru şi Grigore lasă impresia că evoluează cu dosarele de pensie în jambiere. Echipa naţională a pierdut şi rămâne acelaşi furnizor, constant, în ceea ce priveşte dezamăgirile. Urmează meciul cu Feroe, probabil vom învinge,iar microbiştii vor începe să facă, din nou, calcule. Calificarea se joacă, important este să facă acelaşi lucru şi echipa naţională.

Hai România!

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Oare vom castiga meciul cu Feroe? Iluzie care trebuie de acum asimilata.

    Trist, dar cat timp ne cramponam de nume si nu de talente, vom gasi in permanenta scuze, vinovati, motive mai mult sau mai putin verosimile, deh, mai ramane sa dam vina pe ... politica ( si de stanga si de dreapta).

    Numai de bine.  

    1. Pai sa dam vina pe politica! Chiar trebuie, din cauza politicienilor nu avem nicio infrastructura sportiva, tinerii pleaca la munci agricole in strainatate, nu fac sport, ideea de competitie onesta e spulberata, totul e invarteala si aranjament.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb