Sunet "High Definition" pentru telefonia din România!

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 5 octombrie 2007

Polycom aduce în România, prin distribuitorul sau Televoice, sisteme de audio-conferinta si terminale telefonice care înglobeaza noua tehnologie "High Definition Voice (HD Voice)", sisteme care transmit sunetul cu o claritate fara egal.

Polycom, leader mondial în solutii de comunicare colaborativa, aduce terminalele cu tehnologia de ultima generatie HD Voice, comunicarea telefonica atingând astfel un nou nivel prin calitate si claritate, depasind capacitatile telefoniei traditionale si VoIP.

" Telefonul ramâne cel mai vital instrument în afaceri, studiile aratând ca doua treimi din frecventa în care urechea umana este cea mai sensibila si 80% din frecventa unei conversatii sunt peste capacitatile retelei de telefonie publica.

Oamenii sunt obisnuiti cu calitatea mediocra a telefonului deoarece, pâna acum, nu a existat o alternativa. VoIP ne ofera o noua retea dinamica care cuprinde un spectru larg pentru comunicarea de voce si îmbunatateste dramatic experienta utilizatorului. Sunetul de calitate HD Voice de la Polycom înlatura bariera telefoniei traditionale prin extinderea spectrului frecventelor redate si încorporarea tehnologiei de ultima generatie." afirma Tudor Bercan, Sales Manager South East Europe Polycom.

Sistemele HD Voice încorporeaza tehnologie de vârf dezvoltata de Polycom în 15 ani de comunicatii de voce, incluzând wideband audio, marirea procesului de primire a semnalului, tehnologia Acoustic Clarity constând în eliminarea ecoului si reducerea zgomotului de fond. Acestea îmbunatatesc întelegerea si reduc eforturile de perceptie a unei conversatii telefonice.

"Sunetul Polycom HD Voice reprezinta urmatorul val în comunicatiile vocale, si am convingerea ca operatorii de telecomunicatii, vor prelua aceasta tehnologie si în Romania, începand cu anul 2008, primii beneficiari fiind din segmentul business. Piata de echipamente de telecomunicatii business (incluzand telefonia clasica si solutii de audio-video conferinta) se va ridica în 2008 la 70 de milioane de euro, în crestere cu 20% fata de 2007." a spus George Vintilescu, Sales Manager Televoice.

Sistemele Polycom care includ tehnologia HD Voice sunt terminalele de telefonie SoundPoint 650 si SoundPoint 550 precum si sistemele de audio-conferinta VTX1000 si SoundStation IP 4000.

Sound Point IP 650 este primul telefon VoIP cu sistem de voce "High Definition", ideal pentru secretariat si aplicatii de voce tip office. Acest sistem suporta între 6 si 42 linii telefonice, putând fi upgradat în caz de necesitate.

Sound Point IP 550 este un sistem usor de utilizat si personalizat, suportând pâna la 4 linii telefonice. Calitatea vocii exceptionala datorita sunetului HD Voice si a tehnologiei Acoustic Clarity ajuta la reproducerea cu fidelitate a vocii.

Sound Station VTX1000 este primul telefon de conferinta care se adapteaza automat pentru a oferi un sunet clar indiferent de dimensiunile camerei. Sistemul este expandabil cu ajutorul microfoanelor optionale si a subwoofer-ului.

Sound Station IP 4000 include tehnologii avansate cum ar fi sunet HD Voice si Acoustic Clarity, pentru o calitate a sunetului deosebita si performante ale speaker-ului full-duplex. Un sistem ideal pentru birou si sali de dimensiuni medii si mici de conferinta.

In România, în premiera în Europa de Est, terminalele HD Voice se vor comercializa la aceleasi preturi cu terminalele IP în scopul promovarii acestei tehnologii, au anuntat oficialii Polycom si Televoice.

Despre Polycom

Polycom este leader mondial în solutii de comunicare colaborativa care maximizeaza eficienta si productivitatea organizatiilor prin integrarea solutiilor de video, voce, date si Web pentru a transmite experienta comunicatiei la un nivel înalt.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb