Superliga: Sepsi - FC Botoşani 5-2

S.B.
Sport / 23 octombrie 2023

Superliga: Sepsi - FC Botoşani 5-2

Echipa Sepsi OSK a învins luni, pe teren propriu, scor 5-2, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 13-a din Superligă. A fost prima victorie a lui Sepsi după şase înfrângeri consecutive, informează news.ro.

În minutul 15 al meciului de la Sf. Gheorghe, Romario Benzar a înscris în propria poartă şi a adus gazdele în avantaj. Zece minute mai târziu, Gabriel David a egalat, cu un şut din careu, la colţul lung. Oaspeţii au comis însă un henţ în propriul careu, în minutul 35, prin Eduard Florescu, iar arbitrul Sebastian Colţescu a dictat lovitură de pedeapsă. Alimi a transformat sigur în minutul 38 şi Sepsi era din nou în avantaj. Însă doar pentru un minut. Romario Benzar a fost faultat în careul gazdelor şi Eduard Florescu a adus egalarea pentru moldoveni. Liviu Ciobotariu a schimbat la pauză şi, nou introdus pe teren, Adnan Aganovic a înscris şi el în minutul 47 pentru 3-2. Sepsi a înscris pentru 4-2 în minutul 66, după golul marcat cu o lovitură de cap, în minutul 66, de Alimi, din centrarea lui Denis Ciobotariu. Tabela a fost închisă de golul superb reuşit de Ion Gheorghe, de la mai bine de 30 de metri, în minutul 85. A fost primul gol al jucătorului lui Sepsi, în prima ligă, după mai bine de un an.

Sepsi s-a impus cu 5-2, reuşind prima victorie după şase înfrângeri consecutive. Covăsnenii sunt pe locul 9 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă, în continuare, ultimul loc, al 16-lea, cu 6 puncte şi fără nici o victorie în acest sezon.

SEPSI: Niczuly - D. Oroian, Kecskes, Ninaj, Fl. Ştefan (I. Gheorghe 72) - Alimi, J. Rodriguez, - M. Ştefănescu (R. Varga 73), C. Matei (D. Ciobotariu 58), Damaşcan (Aganovic 46), Debeljuh (Safranko 58). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FC BOTOŞANI: Ducan - R. Benzar (Adams Friday 70), Şeroni, Mutombo, Ţigănaşu - G. David, Petro (Zabou 76), E. Florescu (Casap 70) - Mouaddib, Ilicic (Dragu 70), Pinson (Drole 46). ANTRENOR: Dan Alexa

Cartonaşe galbene: Alimi 18 / Pinson 42

Arbitri: Sebastian Colţescu - Daniel Mitruţi, Vladimir Urzică - Horia Mladinovici

Arbitri VAR: Viorel Flueran - Cristina Trandafir

Observator: Teodora Albon

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb