Suprafaţa locuinţelor prezentate la Imobiliarium Băneasa - 1 milion de metri pătraţi

A.M.
Miscellanea / 8 octombrie 2019

Suprafaţa locuinţelor prezentate la Imobiliarium Băneasa - 1 milion de metri pătraţi

Imobiliarium prezintă, la ediţia din acest weekend, circa 90 de ansambluri rezidenţiale, ale căror locuinţe însumează peste 1 milion de metri pătraţi, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

Totodată, Imobiliarium Băneasa reuneşte pentru prima dată toate tipurile de case şi apartamente inteligente existente în ţara noastră.

Târgul de locuinţe Imobiliarium revine cu cea de-a doua ediţie de toamnă din acest an, ce va avea loc între 11-13 octombrie, în parcarea Brico Depôt, din incinta Băneasa Shopping City, unde îşi vor prezenta ofertele un număr de aproximativ 70 de dezvoltatori, majoritar din segmentul middle .

Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium, a declarat: "Oferta acestei ediţii Imobiliarium va acoperi cea mai diversificată gamă de locuinţe de până acum. Vizitatorii pot prospecta toate tipurile de case şi apartamente inteligente, de la conceptul de case verzi, la proiectele rezidenţiale dezvoltate cu infrastructură completă, proiecte mixte - business şi rezidenţial -, case active sau clădiri ce promit o combinaţie fantastică între vechi şi nou, toate aflate în cele mai râvnite zone din Capitală şi împrejurimi".

În portofoliul Imobiliarium Băneasa, de anul acesta, se regăsesc numeroase ansambluri speciale, care se diferenţiază prin caracteristici precum certificări Green, arhitecturi speciale, spaţii ample, şi diverse beneficii. Majoritatea ansamblurilor cu promoţii pe perioada evenimentului oferă, în medie, discounturi de circa 3-5%.

Ansamblul LOFT Green Apartments oferă locuinţe 100% eco friendly, promiţând zero emisii de CO2 (datorită sistemelor de încălzire si răcire bazate pe pompele de căldură geotermice, ce folosesc 100% energie regenerabilă), 7.500 mp spaţii verzi în curtea complexului, prize pentru maşini electrice, design bioclimatic, acces securizat, loc de joacă, videointerfon comandat de pe smartphone etc.

Un alt ansamblu neconvenţional este Satul Scandinav, amplasat în zona Snagov, ce este compus în totalitate din case active, caracterizate prin consum redus de energie. Casele sunt dotate cu sisteme de pompe de căldură aer-aer, respectiv aer-sol, conectate la panouri fotovoltaice, ce generează energia necesară funcţionării acestora, astfel încât costurile lunare să ajungă cât mai aproape de zero.

Crown Towers este un alt proiect luxury, situat în zona Herăstrău, ce promite să fie emblematic pentru Capitală. Format dintr-un ansamblu de trei turnuri rezidenţiale, faza întâi a proiectului va cuprinde două turnuri rezidenţiale, un business center, birouri de închiriat, spaţii comerciale şi parcare subterană, iar faza a doua va include al treilea turn rezidenţial, parcare supraetajată, facilităţi pentru relaxare şi petrecerea timpului liber, săli de fitness, piscină şi spa.

Unul dintre cele mai mari proiecte anunţate, care va fi construit alături de o zona office, este HILS Pallady Apartments, un complex format din 12 blocuri, cu 11 etaje, ce totalizează aproximativ 2.000 de apartamente, proiectate în mai multe variante de compartimentare, de la garsoniere la apartamente cu 3 camere, pentru a acoperi o plajă variată de preferinţe ale cumpărătorilor.

Majoritatea dezvoltatorilor prezenţi vin cu diverse promoţii, cele mai întâlnite fiind discounturile oferite doar în perioada evenimentului, cu o medie cuprinsă între 3 şi 5%. Un alt exemplu de beneficiu este cel oferit de Greenfield Residence, care la achiziţia unui apartament de două camere oferă cumpărătorului un voucher valoric pentru mobilier, pentru întreaga locuinţă.

Dintre locuinţele aflate în oferta acestei ediţii, peste 20% sunt finalizate, 40% se află în construcţie, iar restul de 40% se află în faza de plan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb